Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Utvrđuju identitet: U moru kod Poreča našli mrtvog muškarca

Neslužbeno doznajemo kako je tijelo pronađeno devet milja od obale Poreča i kako se radi o muškarcu. Ispred carinskog gata u Poreču očekuju brodicu Lučke kapetanije

Foto: Ivan Grgat/24sata
2 komentara

Kako saznajemo od glasnogovornice PU Istarske Nataše Roglić Jukopile, mrtvo je tijelo pronađeno u ponedjeljak oko 13.30 sati, i za sada se ne zna o kome je zapravo riječ dok se ne obavi obdukcija.

Kako neslužbeno doznajemo oko osam i pol milje od obale Poreča tijelo muškarca u uznapredovalome stupnju raspadanja pronašli su talijanski nautičari. Oni su tijekom ponedjeljak dali iskaz u porečkoj ispostavi Lučke kapetanije i nakon toga otploviti dalje.

Oko 15 sati u luku je s tijelom doplovilo i policijsko plovilo s tijelom zasad nepoznate osobe, a uz njih u pratnji bili i iz Lučke kapetanije. Na carinskog gatu dočekali su ih policijski kolege, kao i oni iz Slovenije, mrtvozornik, i nakon preliminarnog pregleda i fotografiranja, tijelo je predano i odvezeno na obdukciju u pulsku Opću bolnicu.

Radi li se o slovenskom gostu koji je nestao u moru vozeći jet ski blizu Vrsara nitko nam nije mogao potvrditi. To će se tek saznati kada se napravi DNK analiza. Prema viđenome, utopljenik je na tijelu imao kratke crne hlače slične onima koje koriste surferi, vozači vodenih skutera, ronioci i ostali koji prakticiraju vodene sportove.

Možda vas zanima i ovo:
Message