Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Propucan 150 puta: Policajac nije ni uhitio El Chapovog sina

Šef lokalnog osiguranja i civile zaštite Cristobal Castaneda Camarillo otkrio je da ubijeni policajac i njegovi kolege nisu fizički sudjelovali u uhićenju El Chapovog sina Ovidia Guzmana

Foto: Screenshot Youtube/Twitter
14 komentara

Elitni policajac koji je pomogao u uhićenju sina El Chapa upucan je 150 puta u brutalnoj likvidaciji na parkingu, a sada cure novi detalji o brutalnoj likvidaciji na parkiralištu parking centra u meksičkom gradu Culiacanu u Meksiku.

Prema izvještajima 32-godišnji vojnik, identificiran je kao Eduardo Triana Sandoval, a u srijedu u noćnim satima kada se ubojstvo dogodilo, upravo je završavao svoju smjenu. Petnaest minuta kasnije bio je žrtva brutalne egzekucije.

Šef lokalnog osiguranja i civile zaštite Cristobal Castaneda Camarillo pak je rekao da ubijeni policajac i njegovi kolege nisu fizički sudjelovali u uhićenju El Chapovog sina Ovidia Guzmana, piše Daily Mail.

Castaneda je otkrio kako je ubijeni policajac po rasporedu nije trebao raditi 17. listopada kada se dogodila racija i uhićenje El Chapova sina (kojeg su ubrzo pustili), ali se ipak pojavio jer je saznao da se upravo događa rat između kartela u susjednom kvartu.

Sandoval je otišao u zatvor Aguaruto gdje je upravo zbog racije 49 zatvorenika iskoristilo priliku i pobjeglo. Bio je i dio postrojbe koja je poslana u nekoliko područja gdje su naoružani borci Sinaloa kartela primijećeni da patroliraju ulicama prije nego što se banda ipak povukla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci brutalne likvidacije se vidi trenutak kada crveni automobil prati bijeli automobil na parkingu, prije nego što bar dva naoružana napadača navodno pucaju na policajca 150 puta.

Izvještaji kažu da je žrtva postala službenik Nacionalne policije 2013. godine i posljednji put bila je u pratnji tajnika javne sigurnosti Carlosa Alberta Hernandeza Leyva.

Lokalne vlasti istražuju incident, iako tek treba utvrditi stoji li iza navodnog ubojstva kriminalna banda.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message