News

Komentari 30

Užas: Spavala s dječakom pred svojim mužem, ubrzo ih uhitili

Užas: Spavala s dječakom pred svojim mužem, ubrzo ih uhitili

JEZA U AMERICI Učiteljica i njezin suprug optuženi su da su petnaestogodišnjeg studenta s razmjene opskrbljivali marihuanom i alkoholom, dok je ona optužena da ga je seksualno zlostavljala

Učiteljica iz Youngsvillea (Louisiane) u SAD-u i njezin suprug optuženi su nakon što je policija potvrdila da su sudjelovali u voajerističkoj seksualnoj igri s maloljetnim studentom iz razmjene. Naime, učiteljica Kimberly Wellman-Rich (34) i njezin suprug Jeffery Rich (36) također su optuženi i da su petnaestogodišnjeg studenta s razmjene opskrbljivali marihuanom i alkoholom.

Policija tvrdi da je Wellman-Rich imala odnose s tinejdžerom i pred svojim suprugom. Inače, Wellman-Rich radi za Lafayette Parish School System, koji obuhvaća devet zasebnih okruga u kojima postoji 16 škola, od vrtića do 12. razreda. No, policija nije precizirala gdje ona radi.

Učiteljica je optužena za krivično djelo odnosa s maloljetnikom, nepristojno ponašanje s maloljetnikom, poticanje ili doprinos dječjoj delinkvenciji, dok će se njezin suprug teretiti za dodatnim tužbama. Nije bilo odmah jasno je li par bio dostupan za izjave ili su odmah zatražili odvjetnike.

Policija Youngsville započela je istragu nad parom 26. siječnja nakon što je primila anonimnu prijavu u kojoj se tvrdi da je Wellman-Rich seksualno zlostavljala studenta s razmjene kojeg je ugostila u svom domu.

- Podnositelj pritužbe tvrdio je da je Kimberly Wellman-Rich roditelj domaćin muškom maloljetnom studentu na razmjeni i da vjeruju da je gospođa Wellman-Rich imala seksualnu vezu sa studentom - izjavio je šef policije Youngsvillea Rickey Boudreaux.

Policija je također izjavila da je suprug 'iz prve ruke znao' o seksualnoj vezi. Dužnosnici su izjavili da je student iz razmjene udaljen iz učiteljičinog doma istog dana kada je policija započela istragu.

- LPSS u potpunosti surađuje s policijom u njihovoj istrazi. Budući da je riječ o privatnoj stvari, daljnje informacije neće biti pružene - rekli su u izjavi školski službenici. Prema The Advocate, veza između studenta s razmjene i učiteljice započela je kad je imao 15 godina i trajala je sve do njegovog uklanjanja iz kuće krajem siječnja.

Dob pristanka u Louisiani je 17 godina. Isto tako, zakonska dob za legalno konzumiranje alkoholnog pića je 21 godinu, a par je optužen i da je tinejdžeru pružio alkohol. Lokalni šef policije naglasio je važnost prijavljivanja sumnjivog ponašanja u svjetlu nedavnih uhićenja.

- Ne kažem da ako je netko u nešto rano posumnjao da bi to moglo biti spriječeno. Ali moglo bi skratiti vremenski raspon u kojem se to događalo - rekao je Boudreaux, piše Knewz.

Najčitaniji članci