Užas u cirkusu: Tigrovi iščupali ruke muškarcu koji ih je hranio | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Užas u cirkusu: Tigrovi iščupali ruke muškarcu koji ih je hranio

Nevjerojatna vijest dolazi iz Guatemale u kojoj je cirkuski djelatnik izgubio obje ruke nakon što je pokušao nahraniti tigrove koje je držao u svom improviziranom kavezu

Foto: YouTube
18 komentara

Jedan cirkuski radnik u Guatemali izgubio je obje ruke nakon što su ga napali tigrovi koji je hranio u vlastitom, improviziranom kavezu.

Cipriano Alvarez (55) nesreću je doživio tako što je stavio ruke predaleko kroz metalne šipke dok je životinjama pokušavao dati kantu vode. Iako su mještani pokušavali spriječiti ovaj nemili incident bacanjem kamenja i premlaćivanjem tigrova štapovima, to im, nažalost, nije pošlo za rukom.

Radio prema instrukcijama

Nakon što je Cipriano konačno oslobođen iz ralja životinja, njegove obje ruke bile u potpunosti deformirane. Kasnije je objavljeno kako je Cipriano prije dva mjeseca na sebe preuzeo brigu za 13 tigrova kako bi mogao prehraniti svoju obitelj.

Njegov sin, Victor Hugo rekao je medijima kako je Cipriano uobičajeno koristio metalne šipke za uklanjanje ploča kojima je hranio tigrove. Prema informacijama koje su objavljene u lokalnim medijima, Cipriano je, nakon što je preuzeo tigrove, dobio instrukcije kako bi životinje trebao hraniti dva dana, dok ih je bez hrane trebao ostaviti trećega.

Možda vas zanima i ovo:
Message