Obavijesti

News

Komentari 0

Uživa u osvojenoj Toyoti: Ne bih je prodao ni da sam gladan

Uživa u osvojenoj Toyoti: Ne bih je prodao ni da sam gladan
2

Nenad Kokić (43) iz Islama Latinskog prezadovoljan je automobilom koji je osvojio u nagradnoj igri 24sata. Kaže kako vozilo troši goriva kao zippo upaljač. Svako jutro kupuje kruh i novine i igra sve igre 24sata

VIDEO

Čim je supruga sjela u automobil, više nije htjela voziti stari, rekao nam je Nenad Kokić (43) iz Islama Latinskog nedaleko od Zadra.

U nagradnoj igri 24sata, koja je trajala od 3. do 14. lipnja, prvi u Hrvatskoj je postao vlasnik Toyote Aygo. Auto je preuzeo krajem srpnja. Tada je jedva prozborio da se trese kao šiba od uzbuđenja. Dva mjeseca kasnije kaže kako je prezadovoljan osvojenim vozilom.

- Zbog posla su nam potrebna dva vozila. Automobil je odličan, ne može biti bolji. Iako je benzinac, troši kao zippo upaljač, između 4 i 4,5 litara na 100 kilometara. Pun je razne opreme - opisuje Nenad. Kaže kako je primijetio da se taj automobil tek prije 20-ak dana može kupiti u Hrvatskoj. Za njega su mu nudili novac, ali on ga nikako ne želi prodati.

- Supruga je imala milijun ponuda. Za njega su joj nudili gotovinu u potpunoj vrijednosti vozila, ali ona to nikako nije htjela. Ne bih ga dao nikome. Da sam kruha gladan, ne bih ga prodao - odučan je Nenad. Prijatelji i obitelj nisu vjerovali da je upravo on osvojio novo vozilo.

- Govorili su mi što igram, sve je namješteno, a ja sam im odgovorio igrajte i vi pa ćete dobiti - opisuje Nenad te dodaje kako sad igra i za Alfu Romeo Giulietta.

Svako jutro kupuje kruh i 24sata.

- Kupone ćemo poslati iz pošte u zadarskoj Supernovi jer smo od tamo poslali i ove kojima smo osvojili Toyotu. Možda ponovno dobijemo - zaključio je Nenad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici