News

Komentari 1

Vadili pijesak iz Drave pa našli granatu kalibra 120 milimetara

Vadili pijesak iz Drave pa našli granatu kalibra 120 milimetara

Direktor Luke Tranzit Osijek Igor Bartolović kaže nam, kako su, čim su shvatili o čemu se radi obavijestili MUP Osječko-baranjske županije. Potvrdili su da ne predstavlja opasnost

U Luci Tranzit Osijek u Nemetinu jučer su pronađeni dijelovi prethodno eksplodirane eksplozivne naprave. Naime, navodno je riječ o granati kalibra 120 milimetara. Dijelove ove eksplozivne naprave pronašli su radnici tijekom vađenja pijeska iz rijeke Drave.

Direktor Luke Tranzit Osijek Igor Bartolović kaže nam, kako su, čim su shvatili o čemu se radi obavijestili MUP Osječko-baranjske županije.

- Pozvali smo policiju kako bi se osigurala sigurnost svih sudionika, po čijem nalogu su na teren izašli pirotehničari - objašnjava direktor ove firme.

Vrlo brzo je potvrđeno kako pronađeni ostaci naprave ne predstavljaju opasnost te su uklonjeni od strane pirotehničara prema propisanom protokolu.

- U Luci Tranzit Osijek sigurnost svih zaposlenika, kupaca i partnera na prvom je mjestu što se potvrdilo i u ovom konkretnom slučaju gdje pravovremena reakcija zaposlenika, kao i svih ostalih sudionika procesa, nije izostala - govori Igor Bartolovića, direktor Luke Tranzit Osijek.

Najčitaniji članci