Obavijesti

News

Komentari 252

'Vampiri smo, pijemo krv': Ne spavaju u lijesu i jedu češnjak

'Vampiri smo, pijemo krv': Ne spavaju u lijesu i jedu češnjak
4

Nikada ne pijemo puno krvi jer od previše krvi ti je zlo i povraćaš, kažu Vanian (53) i Ethereal Dark (27). Krv piju volonterima koji imaju certifikat da su potpuno zdravi

VIDEO

Vanian (53) i Ethereal Dark (27) iz Manchestera kažu za sebe da su vampiri . Po danu spavaju, piju krv, ali samo jedan drugome. Tvrde da nikada ne piju tuđu krv prije nego im to ta osoba dozvoli. Supružnici tvrde i da obožavaju jesti češnjak, ne boje se prići križu te vole crkve .

- Mit je da možeš ugristi bilo koga jer bi to bila uvreda, a osim toga nikada ne znaš da li je taj netko možda zaražen - kaže Vanian. Kaže i kako on i supruga ne spavaju u lijesu i nemaju ga . Kaže i da nemaju vampirske očnjake. Ipak vole tu i tamo popiti kap krvi jedan od drugoga ili od volontera koje u vampirskoj zajednici zovu "crni labudovi ".

VIDEO

- Nikada ne pijemo puno krvi jer od previše krvi ti je zlo i počneš povraćati . Nije to kao u filmovima. Krv pijemo dva puta tjedno , ali jedemo i svu ostalu hranu, posebno crveno meso - priznaje Vanian. Kaže kako koristi malu britvicu kako bi dobio krv od svoje žene.

'Ne napadamo ljude. Pa to je protuzakonito!'

Dodaje da volonteri od kojih uzimaju krv moraju proći određene testove i dobiti certifikat da su zdravi kako se vampiri ne bi zarazili.

- Nikad ne možeš znati kakve ljudi infekcije imaju. Piti krv je kao ruski rulet . Osim toga mi ne naganjamo i napadamo ljude. Pa to je protuzakonito - kaže Vanian. Objašnjava kako se nikoga ne može prisiliti da postane vampir .

- To se može dogoditi u bilo kojoj dobi, to je poziv, prirodan proces, odjednom samo shvatiš da ne želiš biti nitko drug i - kaže Vanian, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 252
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije