News

Komentari 0

Varaždinska županija: 390 novozaraženih, osam mrtvih

Varaždinska županija: 390 novozaraženih, osam mrtvih

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 227 osoba, a 20 ih je na respiratoru. Oporavile su se 204 osobe pa je trenutno u županiji 1710 aktivnih slučajeva covida-19

U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 390 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 797 osoba, a umrlo je osam osoba, priopćili su u četvrtak iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Oporavile su se 204 osobe pa je trenutno u županiji 1710 aktivnih slučajeva covida-19.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 227 osoba, a 20 ih je na respiratoru.

Iz varaždinskog županijskog Stožera civilne zaštite podsjećaju da se nastavlja cijepljenje u Općoj bolnici Varaždin, u dvorani u podrumu kirurgije, danas od 13 do 18 sati cjepivima Pfizer, Moderna i Johnson & Johnson, te sutra, u petak, od 8 do 13 sati cjepivima Pfizer i Moderna.

Također najavljuju da će u subotu, 4. prosinca, biti dan cijepljenja u ordinacijama obiteljske i opće medicine.

Građani će se moći cijepiti prvom, drugom ili trećom dozom u 86 ordinacija na području Varaždinske županije, od 8 do 12 sati.

Iz Stožera civilne zaštite ističu da je riječ o cijepljenju po jedinstvenom modelu u Hrvatskoj, koje je u Varaždinskoj županiji prvi put održano 13. studenoga. Građani se na cijepljenje mogu najaviti svojem izabranom obiteljskom liječniku, no mogu doći i bez najave.

Najčitaniji članci