Obavijesti

News

Komentari 0

Većinom sunčano i vruće, temperature i do 31 stupanj

Većinom sunčano i vruće, temperature i do 31 stupanj

Nakon kiše ponovno dolazi zatopljenje. U utorak će većinom biti sunčano i vruće, negdje mjestimična kiša, no ništa strašno. Dnevne temperature će ići čak do 31 stupanj Celzijev...

VIDEO

Većinom sunčano te vrlo toplo, ponegdje i vruće, povremeno umjerena naoblaka, uglavnom u prvom dijelu dana na sjevernom i na dijelu srednjeg Jadranu te u gorju i unutrašnjosti Dalmacije mjestimice uz mogućnost za poneku kap kiše, prognozira za utorak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na istoku jugoistočni i istočni, a na Jadranu jugo, većinom ponegdje na otvorenom moru jako.

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 26 do 31 stupanj Celzijev.

ZAGREB DANAS

Prevladavat će sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura između 30 i 32 °C.

STANJE NA MORU

Mogući su udari SE vjetra 35-40 čvorova. Na sjevernom Jadranu je moguć neverin, uglavnom u noći, upozorava DHMZ. 

Iako je u Puli i okolici jak vjetar građani su uživali uz more

Prvih 12 sati jugo 10-20, samo ponegdje do 26 čvorova, uglavnom na otvorenom moru. More 2-3, samo ponegdje 4, uglavnom na otvorenom moru. Vidljivost 10-20 km. Pretežno vedro, na krajnjem sjeveru Jadrana mala mogućnost za pljusak i grmljavinu, uglavnom potkraj dana.

Sljedećih 12 sati umjereno do pojačano, samo mjestimice jako jugo, uglavnom na otvorenom moru srednjeg Jadrana. More malo do umjereno valovito, samo ponegdje valovito. Pretežno vedro, a na sjevernom Jadranu promjenljivo oblačno uz mogućnost za kišu, pljusak i grmljavinu, naročito na krajnjem sjeveru.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.