Obavijesti

News

Komentari 28

Vedran (29) danas nije trebao voziti, zamijenio se za smjenu

Vedran (29) danas nije trebao voziti, zamijenio se za smjenu
1

Vedran Marović (29) vozio je sanitetsko vozilo dubrovačkog Doma zdravlja. Supruga radi sezonski. Ostala je s dvoje male djece...

VIDEO

Veki dragi, počivaj u miru Božjem, ne mogu vjerovati da te više nema... Bože, daj snage obitelji. Počivaj u miru, dragi Vedrane, neka ti je laka zemlja. Počivaj u miru, anđele, iskrena sućut obitelji...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:54

Ovo su samo neke od tužnih poruka koje su poznanici i prijatelji poslali kao sućut povodom vijesti da je Vedran Marović (29), vozač sanitetskog vozila Doma zdravlja Dubrovnik, poginuo u užasnoj prometnoj nesreći u ponedjeljak ujutro na državnoj cesti D8, od Dubrovnika prema Slanom, u mjestu Banići.

Detalji užasa kod Dubrovnika: Cisterna prešla u suprotni trak
Detalji užasa kod Dubrovnika: Cisterna prešla u suprotni trak

Vedran je vozio sanitetsko vozilo iz smjera Dubrovnika. Išao je po pacijenta u mjesto Janjine na Pelješcu koji je morao na dijalizu. Iz suprotnog smjera išla je cisterna splitskih registracija koju je vozio 32-godišnjak. Iz zasad neutvrđenih razloga cisterna je skrenula u suprotan trak, gdje je udarila u osobno vozilo daruvarskih registracija, a potom i u sanitetsko vozilo dubrovačkih registracija, koji su se kretali u pravcu Splita. Od ozljeda je, nažalost, na mjestu poginuo 29-godišnji vozač sanitetskog vozila.

Marović nije trebao raditi, ali ga je kolega zamolio da ga zamijeni i Marović nije dvojio jer je taj posao radio sa srcem, piše Jutarnji.

Tijekom očevida kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren. Malo kasnije Dom zdravlja Dubrovnik na društvenim je mrežama objavio tužnu vijest.

Stravičan sudar cisterne, auta i vozila saniteta: Jedan poginuli
Stravičan sudar cisterne, auta i vozila saniteta: Jedan poginuli

“Dana 25. veljače, u ranim jutarnjim satima, iznenadno nas je napustio naš dragi kolega i prijatelj Vedran Marović, vozač Saniteta, izgubivši život u tragičnoj prometnoj nesreći, dok je savjesno i predano, kao i uvijek, obavljao svoj posao. Još nesvjesni konačnosti njegova odlaska, u dubokoj boli i tuzi suosjećamo s obitelji neprežaljenoga nam Vedrana”, napisali su na Facebook stranici djelatnici Doma zdravlja Dubrovnik. Vedran je, kažu, bio vrijedan, savjestan, kažu da je bio vesele naravi i neizmjerno je volio svoju obitelj.
- Strašno. Tek je našao bolji posao, kako je govorio, a onda je jadan poginuo. Do prije godinu dana je konobario. Uspio je naći posao u Domu zdravlja kao vozač saniteta za stalno. On i supruga imaju dvoje male djece. Ona radi sezonski. Kako će sada ona sama s malom djecom, Bože dragi. Vedran je bio omiljen. Stahota. Užas je to - rekla nam je jedna od kolegica pokojnog Vedrana shrvana tragićnom viješću.

- Vedrane, počivaj u miru, bio si predivan - jedna je od mnoštva tužnih oproštajnih poruka prijatelja i poznanika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.