Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Velika akcija policije: Našli 5 kg trave, oružje, vage, noževe...

Za istaknuti je da se radi o zaposlenim i situiranim osobama od kojih je tek jedan otprije zabilježeni počinitelj kaznenih djela dok ostalih sedmero do sada nikada nije prijavljivano za kaznena djela

Foto: Meri Tomljanović/24sata
18 komentara

Uspješnom realizacijom kriminalističkog istraživanja kodnog naziva „Kvarner“, Služba kriminaliteta droga obilježila je „Mjesec borbe protiv ovisnosti“.

- Policajci Službe kriminaliteta droga PU primorsko – goranske, u suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom, Ravnateljstvom policije te Policijskom upravom zadarskom, proveli su završnu akciju dugotrajnog i složenog kriminalističkog istraživanja kodnog naziva „Kvarner“, u svezi kaznenih djela iz domene zlouporabe droga počinjenih od strane više hrvatskih državljana sa šireg riječkog područja - objavila je policija. 

Policijski službenik Dalibor Jozinović je na konferenciji za medije u petak iznio detalje dovršenog kriminalističkog istraživanja. Pretražili su više stanova i prijevoznih sredstava te su uz ostale predmete našli i oduzeli ukupno oko 4 kg droge amfetamin, više od 5 kg droge marihuana te veću količinu tvari za povećavanje mase droga radi daljnje preprodaje,  zajedno s više digitalnih vagi za precizno mjerenje.

- Ukupno 8 osoba starosti od 31 – 43 godine kriminalistički je obrađeno i predano pritvorskom nadzorniku, a osnovano se sumnjiče za počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Među navedenima se posebno ističe 41 – godišnjak u ulozi distributera droge uličnim preprodavačima - kažu u policiji. 

Za istaknuti je da se radi o zaposlenim i situiranim osobama od kojih je tek jedan otprije zabilježeni počinitelj kaznenih djela dok ostalih sedmero do sada nikada nije prijavljivano za kaznena djela.

Možda vas zanima i ovo:
Message