Obavijesti

News

Komentari 1

Velika investicija: Imotski će dobiti novu policijsku zgradu

Velika investicija: Imotski će dobiti novu policijsku zgradu
5

Vodili smo računa da hrvatske tvrtke imaju prioritet pri dobivanju radova tako da će gotovo osamdeset posto građevinskih radova dobiti podizvođači i kooperanti iz Imotske krajine, istaknuli su

VIDEO

Nakon dugo godina Imoćani imaju razloga radovati se vrijednoj investiciji za koju je danas u Imotskom potpisan okvirni sporazum o izgradnji nove policijske zgrade.

Investiciju tešku trideset i četiri milijuna kuna sa PDV u nazočnosti ravnatelja policije Nikole Milina, pomoćnika ministra Cvjetka Obradovića, predstavnika PU splitsko dalmatinske, gradonačelnika grada Imotskog Ivana Budalića potpisao je ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića s izvođačima radova Zajednica ponuditelja na čelu sa tvrtkom Titan Konstrukta iz Zagreba.

Investitor MUP novac će osigurati, kako nam je rekao pomoćnik ministra Obradović iz izvornog proračuna Ministarstva. Radovi na lokaciji Gaj, smještenoj na samom izlazu iz grada koja je bila u vlasništvu grada Imotskog, a koju je grad dodijelio MUP-a upravo za izgradnju nove policijske zgrade službeno započinju već danas.

- Vodili smo računa da hrvatske tvrtke imaju prioritet pri dobivanju radova tako da će gotovo osamdeset posto građevinskih radova dobiti podizvođači i kooperanti, građevinske tvrtke iz Imotske krajine. Ovo je velika investicija na 2 360 kvadratnih metara uredskog i smještajnog prostora. Rok za dovršenje svih radova na novoj modernoj zgradi policije je 31. prosinca 2021. godine - istaknuo je pomoćnik ministra Obradović.

Izgradnjom nove zgrade policije nakon više desetljeća djelatnici policije iz skučenih prostora na nekoliko lokacija u gradu dobit će moderno opremljene prostore koji su itekako potrebni poglavito uzimajući u obzir blizinu granice i velikog pograničnog prostora kojeg pokriva PP Imotski sa susjednom BIH.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca