Obavijesti

Promo sadržaj

Velika nagradna igra Adriatic osiguranja „moja polica u Adriaticu vrijedi više“

Velika nagradna igra Adriatic osiguranja „moja polica u Adriaticu vrijedi više“
1

Velika nagrada igra Adriatic osiguranja „Moja polica u Adriaticu vrijedi više“ traje i dalje

Bogati nagradni fond, koji uključuje 171 nagradu, vrijedan je ukupno 3,68 milijuna kuna, a priliku da osvoje jednu od bogatih nagrada imaju svi postojeći i novi osiguranici koji u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine u Adriatic osiguranju ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo.

Sve ugovaratelje polica obveznog i kasko automobilskog osiguranja tijekom godine očekuju čak tri regionalna izvlačenja bogatih nagrada. U svakom od regionalnih izvlačenja možete postati vlasnikom jednog od 5 bogato opremljenih automobila VW Golf 8 s uključenom policom osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko policom ili jednom od čak 50 potrošačkih kartica s iznosom od po 5.000 kuna.

Sretni dobitnici prvog kola izvučeni su još u svibnju. Pred nama je izvlačenje dobitnika u rujnu, u kojem sudjeluju svi koji su od 1. svibnja do 31. kolovoza 2020. godine ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje osobno i/ili teretno vozilo te izvlačenje trećeg kola u siječnju 2021. godine, i to u Rijeci, Splitu, Varaždinu, Osijeku i Zagrebu. Tako ćemo uskoro saznati imena najsretnijih osiguranika Adriatic osiguranja koji će u drugom kolu nagradne igre osvojiti 5 bogato opremljenih automobila VW Golf 8 i po 50 potrošačkih kartica s iznosom od po 5.000 kuna.

No, to nije sve. Adriatic osiguranje pripremilo je veliko finalno izvlačenje. Svi osiguranici kojima se nije posrećilo u prva tri kruga ulaze u završni nagradni bubanj te imaju priliku u finalnom izvlačenju kući odvesti automobil iz snova - bogato opremljen i potpuno osiguran VW Touareg. Veliko finalno izvlačenje održat će se 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu, kada će biti izvučeni i dobitnici iznimno vrijednih novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u Hotelu Medora Auri u Podgori.

Osim što ste uz Adriatic sigurni, i Vaša polica u Adriaticu doista vrijedi više. Zatražite ponudu obveznog ili kasko osiguranja za svoj automobil online ili navratite do Vama najbližeg prodajnog mjesta, te tako sebi osigurajte vrijedne nagrade. Više o nagradnoj igri saznajte na www.adriatic-osiguranje.hr ili na nekom od prodajnih mjesta Adriatic osiguranja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!