Obavijesti

News

Komentari 15

Velika promjena vremena je na vidiku u cijeloj Hrvatskoj: Kiša, pljuskovi, grmljavina, jugo..

Velika promjena vremena je na vidiku u cijeloj Hrvatskoj:  Kiša, pljuskovi, grmljavina, jugo..
4

Pljuskovi mogu biti izraženiji, osobito na Jadranu, moguće je i nevrijeme. Puhat će umjeren do jak, u gorju i olujan jugozapadni i južni vjetar

VIDEO

Promjenjivo, na zapadu i pretežno oblačno, na jugu prijepodne a na istoku veći dio dana dana sunčano. Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru kiša, pljuskovi i grmljavina mjestimice već prijepodne, popodne i drugdje.

Kako do 88 eura i još 10 ekstra popusta koje vam 24 Oranž daje? Ovo su tri laka koraka!
Kako do 88 eura  i još 10 ekstra popusta koje vam  24 Oranž daje?  Ovo su tri laka koraka!

Pljuskovi mogu biti izraženiji, osobito na Jadranu, moguće je i nevrijeme. Puhat će umjeren do jak, u gorju i olujan jugozapadni i južni vjetar, a na Jadranu jako i olujno jugo. U noći će vjetar okrenuti na umjeren do jak sjeverni, a na sjevernom Jadranu zapuhat će jaka, na udare i olujna bura. Najviša temperatura uglavnom između 15 i 21 °C, prognoziraju iz DHMZ-a.

- Veći dio utorka u istočnim hrvatskim krajevima još će prevladavati sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom, te puhati slab i umjeren jugoistočni i jugozapadni vjetar. Tek navečer naoblačenje s kišom, pa i u obliku pljuskova. Najviša dnevna temperatura između 20 i 23 °C.

Bit će relativno toplo - ujutro oko 10 °C, a danju oko 20 °C °C u središnjoj Hrvatskoj. Prijepodne barem djelomice sunčano, a zatim sa zapada slijedi porast naoblake s kišom, moguće i grmljavinom. Puhat će umjeren do jak jugozapadnjak, na udare moguće nakratko i olujan, piše HRT.

Upozorenja i meteoalarmi

Za cijelu obalu izdan je žuti meteoalarm, dok na Kvarneru i sjevernom Jadranu zbog mogućih velikih udara bure izdan je narančasti.

Vrijeme sutra

Pretežno oblačno i vjetrovito. Povremeno kiša, u Dalmaciji i pljuskovi i grmljavina, a u gorju može biti susnježice i snijega. Od sredine dana postupan prestanak oborina te razvedravanje sa zapada. Vjetar umjeren do jak, na udare osobito u gorju i olujan sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati jaka, na udare olujna bura i sjeverni vjetar, na južnom dijelu ujutro još jako i olujno jugo. Najniža jutarnja temperatura između 3 i 8, na Jadranu od 7 do 11, a najviša dnevna između 5 i 10, na Jadranu od 11 do 14 °C.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...
Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo