Obavijesti

News

Komentari 17

Gužve na cestama: Popravili sustav za naplatu karticama

Gužve na cestama: Popravili sustav za naplatu karticama
1

Između tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2 promet je vrlo gust u oba smjera. Gužve su i na državnim cestama. Kako nam javljaju čitatelji, velika je kolona na cesti D1 kod Plitvičkih jezera, zbog prometne nesreće

VIDEO

U HAC-ONC-u su u 13 sati rekli da se stanje sa kartičnim sustavom naplate cestarine normalizira. Sustav Zagrebačke banke je inače pao jutros oko 10 sati te se zbog toga na naplatnim postajama naplata nije mogla izvršavati kreditnim karticama, javlja Večernji list.

Na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora promet je gust te se vozi usporeno. Pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 6 km, pred naplatom Demerje oko 2 km, a zastoji su povremeni i na ulasku prema moru.

Između tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2 promet je vrlo gust u oba smjera. Zbog pojačanog prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona dugačka 3 km koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon. Pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona je duga oko 2 km.

Gužve su i na državnim cestama. Kako nam javljaju čitatelji, velika je kolona na cesti D1 kod Plitvičkih jezera, zbog prometne nesreće.

Pred tunelom Sveti Ilija (CP Biokovo) u smjeru juga kolona je oko 1,5 km, vrijeme čekanja 15 do 20 min, dok u smjeru Zagvozda nema dužih čekanja. Mogući su zastoji i na prilazima gradu Sinju zbog Sinjske alke.

Gužve su velike i na Krčkom mostu. Kolona vozila na ulazu u smjeru otoka Krka duga je oko kilometar, a kolona vozila na izlazu s otoka Krka prema kopnu je oko 4 km.

Pojačan promet tijekom dana očekuje se na važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, državnoj cesti DC1, osobito na prilazima Sinju, Jadranskoj magistrali (DC8), Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima na obali, trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom.

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, državnoj cesti DC1 osobito na prilazima Sinju, Jadranskoj magistrali (DC8), Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima na obali, trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom.

Zbog požara zatvorena je županijska cesta ŽC5186 Mongrego-Bale.

Povodom Dana domovinske zahvalnosti zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će u nedjelju, 6. kolovoza, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1 (Lička magistrala).

Za sav promet zatvorene su ceste:

DC29, na dijelu od Novog Golubovca (raskrižje državnih cesta DC29 i DC35),
DC502 Smilčić-Pridraga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

VIDEO Slovački premijer bori se za život. Napadač koji je pucao je poznati slovački književnik!
NAPADAČ UHIĆEN

VIDEO Slovački premijer bori se za život. Napadač koji je pucao je poznati slovački književnik!

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Dječak koji je pronašao bebu u košu u Zaprešiću: 'Pomislili smo da je mačka, šokirali smo se...'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA

Dječak koji je pronašao bebu u košu u Zaprešiću: 'Pomislili smo da je mačka, šokirali smo se...'

Dječak koji je pronašao dijete u košu za smeće u Zaprešiću ekskluzivno je otkrio detalje strave te večeri za 24sata