Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
237 komentara

Veliki Voljeni Vođa: U jednom danu sredio je "repku", krizu...

ON JE NAJVEĆI SIN! U samo jednom danu izveo nas je iz krize, pomirio Sjevernu i Južnu Koreju, sredio našu nogometnu reprezentaciju, bio je na Mjesecu...

24sata
Foto: 24sata
237 komentara

RADNI DAN ZORANA MILANOVIĆA

Veliki  Vođa jači od Viagre. Koga ili što on pogleda, odmah se diže

Naš Dragi Vođa ustao je u petak u 5 sati. Naredio je suncu da izađe, a mraku da zađe. Nakon što je probudio pijetle, otišao je na ranojutarnje trčanje. Za 45 minuta pretrčao je maraton i otplivao 20 kilometara, a da se nije ni oznojio. Tri minute poslije već je stajao pred vojskom postrojenom u njegovu čast. Vojnicima se odmah dignuo - moral.

Pogled u bolje (preko)sutra: Zoran je Mjesecu donio život

U svom prebukiranom rasporedu naš Vođa je uhvatio pola sata svog predragocjenog vremena i svratio do Mjeseca. Posadivši drvo života, krenuo je nazad ka Zemlji. Praćen treperenjem zvijezda koje su isijavale posebnim sjajem kao da su znale da je On među njima. Sletjevši u Zagreb dočekao ga je izvjesni F. T. koji je zapljeskao veličini Vođe.

Zo-kim  za budućnost: Neka mir vlada nad ovim narodom

Dok ste s Vođom vrijeme doslovno leti, kao da i ono zna da je svaki trenutak s Njim neprocjenjivo... Još prije podne On je doletio do 38. paralele na granicu Sjeverne i Južne Koreje. Stao je, raširio ruke, a granice su se otvorile. I nastade mir. Razdragani narod obiju zemalja pohrlio si je u zagrljaj. Suze su tekle, tisuće cvjetova je procvalo, poletjeli su ždralovi, a nad napaćenim korejskim narodom nadvila se duga. Da mu se oduže, narod ga je prozvao Zo-kim Najveličanstveniji Vođa.

Okuplja Beatlese, On će svirati sve instrumente

Vođa Zoki iz Koreje se vratio pješice. Htio je malo prošetati i udahnuti svježeg zraka. Nakon dvosatne šetnje otišao je na probu s bendom. Ekskluzivno smo saznali da Naš vođa ponovno okuplja Beatlese. Na svjetsku turneju kreću iz Špičkovine i Vukovine. Na tim koncertima Zoki će se bilocirati.     

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message