Obavijesti

News

Komentari 32

Veseli Zagorci slave dobitak od 2.5 milijuna kuna na lutriji

Veseli Zagorci slave dobitak od 2.5 milijuna kuna na lutriji
1

Ozbiljan sam kad kažem da će gotovo 2,5 milijuna kuna u ponedjeljak sjesti na moj račun kad odem s listićem u Zagreb u centralu po dobitak – veselo će mladić kojem smo prišli u Turčinu...

VIDEO

Pomalo neugledno „limeno“ uplatno mjesto Hrvatske lutrije u varaždinskom prigradskom naselju Turčinu, nepoznatom je igraču 30. kola EuroJackpota donijelo 2.459.868,87 kuna. On je jedan od petorice koji je pogodio 5+1 broj, dok sedmica nije pogođena. Mjesto gdje je sretni dobitnik uplatio listić subotom radi do 12 sati, te je po našem dolasku već bilo zatvoreno tako da kod prodavača koji uz lutriju prodaje i novine nismo moglit dobiti nikakvu informaciju.

Sreću smo potražili u obilasku kafića. Svugdje je uglavnom bila mirna atmosfera osim u jednom mjestu udaljenom od centra. Do ulice je dopirala glasna glazba i čim smo ušli mlada konobarica nas je upitala što želimo popiti. Dva stola pokraj kojih smo prolazili je sjedilo veselo društvo još od jučer, rekla nam je konobarica.

- Ne znam kaj slave, ali tu su od sinoć. I nas sve interesira koje je dobio na EuroJackpotu - rekla je konobarica te nas je, nakon što smo se predstavili, povela do grupe veselih mladića. Malo se odvojivši od veselog društva pokazala nam je rukom na mladića koji nam je ispalio kao iz topa da je on sretan igrač.

Gotovo dva milijuna kuna otišla sretnom igraču iz Nove Gradiške
Gotovo dva milijuna kuna otišla sretnom igraču iz Nove Gradiške

- Ozbiljan sam kad kažem da će gotovo 2,5 milijuna kuna u ponedjeljak sjesti na moj račun kad odem s listićem u Zagreb u centralu po dobitak – veselo će mladić, i odmah nam je ponudio jednu iz serije punih pivskih boca da zajedno proslavimo dobitak. Kad smo ga zatražili da nam pokaže listić ili presliku onda je kazao kako ni on nema pojma, ali da je iz Turčina, već bi ih došao počastiti, jer oni slave.

- Nije bitno kaj slavimo. Možemo proslaviti i njegov dobitak ako dođe, ali mislim da se taj nebu pojavil niti bute ga vi našli. Stoga lepo uslikaj nas i mene, a ja ću ti potvrditi da sam taj sretnik – kazao je veseli mladić. Pokušao nas je rukom zadržati uz riječi da ga uslikamo i napišemo da je on osvojio novce i tako ćemo njemu složiti reklamu da ga budu cure oblijetale, a sebi skratiti potragu.

Na kraju potrage koja nije dala nikakav rezultat mogli smo spojiti ugodno s korisnim, a sretni dobitnik je tako i tako ostao neokrnjen za rundu. Bravo Zagorci - tko kaže da ste vi jalni jedan na drugog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.