News

Komentari 0

Veslali su četiri kilometra kako bi pomogli siromašnoj obitelji

Veslali su četiri kilometra kako  bi pomogli siromašnoj obitelji

Sudjelovalo je 85 ljudi, koji su uz ronilačka odijela na glavi simbolično nosili crvene kapice. Veslali su četiri km, od Belavića do Gradskoga kupališta u Dugoj Resi

Članovi ronilačkih klubova iz Zagreba, Karlovca, Slavonskog Broda i Duge Rese u subotu su u priličili osmi Božićni rafting na Mrežnici.

POGLEDAJTE VIDEO: Veseli božićni veslači humanitarnog duha

Sudjelovalo je 85 ljudi, koji su uz ronilačka odijela na glavi simbolično nosili crvene kapice poput Djeda Mraza. Veslali su četiri kilometra, od Belavića do Gradskoga kupališta u Dugoj Resi.

Cilj je raftinga, kako je na startu Hini rekao Nikica Spudić, tajnik dugoreškoga Kluba podvodnih aktivnosti Vodomar, pomoći obitelji Galović iz Cerovca Galovačkog , na čije ih je teško imovinsko stanje upozorio lokalni Centar za socijalnu skrb.

- Riječ je o obitelji Galović, za koju je svaki sudionik raftinga već odvojio po najmanje 50 kuna, a dobrovoljni će se prilozi sakupljati i za kuhano vino, čaj, fritule i kobasice, što će se sve dijeliti besplatno na dugoreškom kupalištu, ali će svatko od domaćih ljudi, raftingaša ili turista moći dati novčani prilog sukladno svojim mogućnostima - rekao je Spudić.

Najčitaniji članci