Obavijesti

News

Komentari 196

'Vi izaberite mjesto i vrijeme. Doći ću da odmjerimo snage...'

'Vi izaberite mjesto i vrijeme. Doći ću da odmjerimo snage...'
1

HDZ-ovac Zlatko Jurišić nije jedini koji je Krešu Beljaka pozvao na fizički obračun. Isto je napravio i Marin Vlahović, bivši prvak u powerliftingu. No čini se da šefa HSS-a nije uspio zastrašiti

VIDEO

HDZ je sinoć na službenom Twitteru pozvao korisnike da odgovore na "nagradno pitanje" - tko je veći agresivac, Krešo Beljak ili Nikola Grmoja.

"Nagradno pitanje: tko je veći agresivac? Krešo Beljak, koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti?", objavio je HDZ.

Objava je izazvala brojne burne reakcije. Neki su HDZ prozivali da nisu reagirali na ponašanje svoga župana Alojza Tomaševića, kojega je supruga optužila za fizičko nasilje. U raspravu se uključila i Ivana Tomić iz službe za odnose s javnošću HSS-a koja je objavila mail koji je HSS primio od HDZ-ovca Zlatka Jurišića.

"Štovani gosp. Beljak, potaknut vašim pozivom članovima HDZ-a, a koji su po vašem mišljenju kukavice, šaljem vam sljedeći prijedlog: zovem se Zlatko Jurišić, prebivam u Vinkovcima, star sam 53 godine, visok 178 centimetara, težak 72 kg, član sam HDZ-a i ne smatram se kukavicom. Prijedlog je sljedeći: izaberite mjesto i vrijeme i doći ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno. Lijep pozdrav iz Vinkovaca", stoji u mailu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jurišić nije jedini koji je Beljaka pozvao na fizički obračun. Isto je napravio i Marin Vlahović, bivši prvak u powerliftingu.

"Ovakvi primitivci stvarno misle da me mogu isprovocirati. Novinar? Marin Vlahović? Umro sam, moj Marine od straha pred tvojim kompleksnim bicepsima. Na tvoju žalost, neki organi se ne mogu nabildati. Mozak recimo, i još ponešto", napisao je Beljak na Twitteru.

Okršaj u Saboru

Podsjetimo, HDZ-ova anketa uslijedila je ovotjednih burnih događaja u Saboru. Čelnik HSS-a Beljak je u srijedu u Saboru nakon prozivki iz klupa zastupnika HDZ-a povikao u njihovom smjeru:

 - Dođi frajeru tu, dođi tu, dođi, ajde, 'ko je to rekao? Ajde šta, dođi tu, ajde da vas vidim, di ste? Hrabri ste kad vas ima sto, a kada ste sami, gledate u pod. Kukavice, lopovi, to ste vi - vikao je Beljak.

Nikola Grmoja je pak, barem su to tako doživjeli zastupnici HDZ-a, u četvrtak na sjednici Sabora prijetio predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću.

- Nakon jučerašnjeg dana i rasprave o proračunu trebalo bi ponoviti što se jučer događalo u Saboru. Činjenica je da se bez ikakvog zaključka pokušalo ugasiti povjerenstvo za Agrokor, da se kolege iz HDZ-a nisu ni usudili pojaviti na povjerenstvu jer u memoriji javnosti nisu htjeli ostati upamćeni s rukama gore za gašenje povjerenstva", rekao je Grmoja, kojega je upozorio predsjednik Sabora, Gordan Jandroković, nakon čega je uslijedio žestok verbalni okršaj.

- Vi meni prijetite! Ja se Vas ne bojim jer Vi ste netko koga se čovjek ne bi trebao bojati - odbrusio mu je Jandroković.

- Vi se svakoga bojite i za svakim trčite 'ko god je na vlasti - optužio ga je Grmoja.

Jandroković je uzvratio: "Ja sam oduvijek u HDZ-u. Dragi prijatelju, ja se Vas ne bojim. Trebao sam vam izreći opomenu kada ste dobacivali iz klupe".

- Ja vam nisam prijetio fizički nego Vas upozoravam da nemate pravo propitivati motive mojih ulazaka ili izlazaka iz sabornice. Nemojte to raditi - rekao mu je Grmoja.

Jandroković je ipak ustrajao u tvrdnji da mu je Mostovac prijetio.

- Vi ste meni prijetili, a što ste pod tom prijetnjom mislili to ja ne znam. Ali, što god Vi mislili mene baš briga, da Vam budem iskren - poručio je Jandroković Grmoji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 196
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.