News

Komentari 3

Bizarna potjera u Sarajevu: Ukrao auto, iskočio iz njega pa pješice pobjegao policajcima

Bizarna potjera u Sarajevu: Ukrao auto, iskočio iz njega pa pješice pobjegao policajcima

Policija je na kraju uspjela zaustaviti vozilo, ali ne i vozača. Muškarac, čiji identitet je poznat policiji, uspio je pobjeći, ali pješke i za njim se sada traga.Tijekom bijega je izazvao tri sudara

Za muškarcem koji je vozeći ukradeno vozilo sinoć izazvao četiri prometne nesreće u Sarajevu i bježao policijskim patrolama još uvijek se traga, a portal Klix.ba je u posjedu snimke uhićenja ljudi koje su se nalazile s njim u automobilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako se može vidjeti na snimci, vozač je iskočio iz jurećeg automobila. Nakon toga na njegovo mjesto prelazi suvozač i zaustavlja automobil, a nakon toga prilaze policajci. Uhitili su ga.

Podsjetimo, u nedjelju navečer muškarac je vozeći ukradeni Peugeot izazvao prometnu nesreću na području Općine Novi Grad, a zatim je pobjegao.

Nakon prijave, policija je primijetila ukradeni automobil na području Čengić Vile te je pokušala zaustaviti vozača, no on se dao u bijeg.

Tijekom bijega je izazvao tri sudara pri čemu je nastala materijalna šteta. No i dalje nije odustao od bijega.

Policija je na kraju uspjela zaustaviti vozilo, ali ne i vozača. Muškarac, čiji identitet je poznat policiji, uspio je pobjeći, ali pješke i za njim se sada traga.

Najčitaniji članci