Show

Komentari 0

Kći Charlieja Sheena doživjela prometnu nesreću: 'Na sreću, nije se prevrnula preko litice'

Kći Charlieja Sheena doživjela prometnu nesreću: 'Na sreću, nije se prevrnula preko litice'

Lola Sheen u utorak navečer sletjela je s autom preko ceste i udarila u nasip. S njom je u autu bilo još troje putnika, a na sreću, nitko nije prevezen u bolnicu niti ozljeđen

Kći glumca Charlieja Sheena (56) i Denise Richards (51), 17-godišnja Lola navodno je u utorak navečer imala prometnu nesreću sletjevši s ceste. Udarila je u nasip, a incident je, na sreću, prošao bez ozljeda, prema pisanju Daily Maila.

POGLEDAJTE VIDEO:

U automobilu marke Volkswagen s Lolom su bila još tri putnika, no njihov identitet nije potvrđen. Maloljetna vozačica, koja je u siječnju dobila vozačku dozvolu, žalila se na glavobolju nakon sudara, ali je navodno sada dobro.

Glasnogovornik šerifove postaje okruga Malibu/Lost Hills rekao je za The Sun da su pomogli kalifornijskoj patroli za autoceste u potrazi i spašavanju nakon što su primili poziv o automobilu 'koji visi preko ruba ceste' na Stunt Roadu, u blizini Topange u planinama Santa Monice.

Kalifornijska patrola za autoceste nedugo nakon toga potvrdila je da je automobil udario u nasip, ali se nije prevrnuo preko ruba litice.

Inače, Lola je rođena godinu dana nakon što su se njeni roditelji razišli te je njihovo drugo dijete, poslije kćeri Sami (18). Charlie, između ostalog, ima kćer iz prethodne veze i sinove blizance iz braka s trećom suprugom Brooke Mueller (44).

Najčitaniji članci