News

Komentari 7

VIDEO 'Izgleda k'o da je ispod preše bio': Pijan rasturio šest automobila, ima teške ozljede

VIDEO 'Izgleda k'o da je ispod preše bio': Pijan rasturio šest automobila, ima teške ozljede

Vozač (39) na Ksaverskoj cesti se zabio prvo u rubnik zbog čega je sletio s ceste, udarivši u Passat i još pet automobila. Suvozač (36) lakše je ozlijeđen...

Zagrebačka policija objavila je detalje o nesreći na Ksaverskoj cesti u kojoj je auto u srijedu oko 17 sati naletio na čak šest parkiranih vozila.

POGLEDAJTE VIDEO: Ostaci ostataka na Ksaveru

Radi se o pijanom 39-godišnjaku (1,37 promila) koji je Seatom zagrebačkih registracija prvo udario u rubnik zbog neprilagođene brzine, pa sletio s ceste i udario u Passat, rasvjetni stup i dvorišnu ogradu. Tu se nije zaustavio, pa je zbog gubitka kontrole naletio i na pet drugih parkiranih automobila (Ford, Audi, Nissan, Fiat, Peugeot).

Kako dodaje PU zagrebačka, od siline naleta je pet spomenutih automobila udaralo jedan o drugog, pa ne čudi ovolika materijalna šteta. Vozač (39) je teško ozlijeđen, koji je zajedno s lakše ozlijeđenim suvozačem (36) prevezen u KBC Sestre milosrdnice.

- Stari moj, ovo izgleda k'o da je ispod preše bilo - komentirao je prolaznik na videu.

'Dijelovi su letjeli na sve strane'

- Sjedili smo u kafiću, kad je automobil doslovce projurio ispred nas, sekundu kasnije začuli smo glasan udarac. Krš i lom. Kamenje i dijelovi su letjeli na sve strane, čak je nama na terasu kafića palo i polupalo čaše. Ovaj što je projurio pokosio je nekoliko automobila - ispričao nam je jučer svjedok nesreće.

- Jedan čovjek bio je sav krvav, njega je odvezla Hitna, a drugi, vozač koji se zaletio u automobile bio je neozlijeđen  - dodao je.