Obavijesti

News

Komentari 73

VIDEO Kad nebo šalje signale... Plenkiju se galeb istresao po sakou. A to obično nešto znači

VIDEO Kad nebo šalje signale... Plenkiju se galeb istresao po sakou. A to obično nešto znači
2

Mojsiju se, kad je rješavao neke tegobe u životu svoga naroda, naglo otvorilo more i on je, shvativši znak, poveo ljude za sobom, u bolju budućnost. Milovanu Đilasu na Sutjesci se ukazao Krist

VIDEO

Bilo je takvih događaja u povijesti. Mojsiju se svojedobno, kad je rješavao neke tegobe u životu svoga naroda, naglo otvorilo more i on je, shvativši znak, poveo ljude za sobom, u bolju budućnost. Kao što svi znamo, uspjelo mu je.

Milovanu Đilasu na Sutjesci se ukazao Krist i on se sa svojim drugovima izvukao iz okružja, dok je nebo dalo znak Zvonimiru Troskotu jedne pijane noći, dok je bauljao po Trešnjevci. To je naglavce preokrenulo život mladog čovjeka, koji je nakon toga krenuo putem krjeposti, vjere i raskrinkavanja hrvatskih tranzicijskih afera.

Pogledajte video: Galeb 'počastio' Plenkija

Pokretanje videa...

galeb se istovario po plenkoviću 00:25

Naciljao premijera

Nebo je znalo slati takve signale, najčešće ljudima u očaju, no ovog puta signal s višeg mjesta poslan je osobno lideru Hrvatske, čovjeku koji nas je uveo u Schengen, u Klub petice, u političku Ligu prvaka - Andreju Plenkoviću, gorostasu u moru političkih patuljaka.

Upravo dok se obraćao novinarima na Braču, hvaleći se novim paketom mjera, jedan je bijeli galeb, dokono kružeći iznad Supetra - okružen jatom istovrsnih ptica - naciljao našeg premijera i na njega istresao svoj teret.

Pogledajte snimku: Galeb bacio 'bombu' na Andreja Plenkovića, on se smijao: 'Ma ovo je srića!'
Pogledajte snimku: Galeb bacio 'bombu' na Andreja Plenkovića, on se smijao: 'Ma ovo je srića!'

Naviknuo na to da ga i oporba i mangupi iz vlastitih redova zasipaju sličnim stvarima, premijer se nasmiješio i odmah preveo poruku na svima razumljiv jezik.

- Galeb… vidiš ti, ovo je srića. Ovo je bijeli galeb - kazao je ozareni Plenković dok je s odijela čistio tragove ptičjeg izmeta.

I ptice s neba, i ptičice iz oporbenog jata, odlučile su, čini se, obradovati predsjednika Vlade i HDZ-a te mu najaviti sretnu budućnost. Dok se Peđa Grbin godinu dana prije izbora dosjetio samo besplatnih vrtića, a na desnici i ljevici se vodi bezbroj ostrašćenih ratova, ali ni jedan za vlast, Andrej Plenković dijeli darove kao sveti Nikola, a sad je i sam s neba dobio jedan, koji mu ukazuje na to da ide pravim putem. Oporba zasad šuti na ovu intervenciju s višeg mjesta.

Početak je rujna, još traje sezona, i tko će se baviti politikom?! Ljepše je na lažini suvoj ležat, slušat more kako pjeni, i kao ptice nebeske, ni sijati ni žnjeti, samo jesti kruh svoj, kad čak i galebovi znaju kome se smiješi bolja budućnost - onima koji delaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...