Obavijesti

News

Komentari 0

VIDEO Kaos u Hercegovini: Izlile su se rijeke, zatrpana su auta, a stanovnici su evakuirani...

VIDEO Kaos u Hercegovini: Izlile su se rijeke, zatrpana su auta, a  stanovnici su evakuirani...

U mjestu Dragan Selu kod Jablanice klizište, koje se tijekom noći aktiviralo zbog velikih padalina, posve je prometno izoliralo naselje, a doslovno je odsječen dio ceste

VIDEO

Obilne padaline izazvale su u petak velike probleme na području Hercegovine, gdje su poplavljeni brojni objekti zbog povećanog vodostaja rijeka i bujica koje su zaustavile promet, a stanovnici su morali napustiti kuće zbog niza odrona koji su u sjevernom dijelu regije zatrpali i brojne automobile.

U mjestu Dragan Selu kod Jablanice klizište, koje se tijekom noći aktiviralo zbog velikih padalina, posve je prometno izoliralo naselje, a doslovno je odsječen dio ceste. Posve je zatrpan veći broj vozila, a jedna obiteljska kuća ostala je posve izolirana od ostatka sela.

VIDEO Sarajevo pod vodom, brojna kućanstva bez struje
VIDEO Sarajevo pod vodom, brojna kućanstva bez struje

U susjednoj općini Konjic klizište je ugrozilo obiteljske kuće u naselju Hotovlje, zbog čega su stanovnici evakuirani i privremeno smješteni u lokalnu džamiju.

Na području Mostara vodostaj rijeke Neretve je samo u četiri sata porastao za 119 centimetara.

U mjestu Blagaju pored Mostara rijeka Buna je poplavila brojne objekte nakon što se izlila iz korita. Došlo je i do porasta podzemnih voda i bujičnih potoka. Još uvijek se zbog bujice na prometnici otežano prometuje magistralnim pravcem između Mostara i Sarajeva nedaleko Jablanice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.