VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 125

VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta

BEOGRAD Jučer je izglasana rezolucija o Srebrenici. Brojni građani diljem Srbije izašli na ulice i negodovali. Kralj patetike Aca Vučić mjesecima je podgrijavao atmosferu koja je nakon izglasavanje rezolucije o genocidu u Srebrenici došla do razine patološkog ludila i masovne histerije.

Pokretanje videa...

Beograd: Kolona automobila nakon usvajanja UN-ovog nacrta Rezolucije o Srebrenici 03:24

Više o rezoluciji UN-a o Srebrenici čitajte OVDJE

VIDEO Muškarac koji je prijetio ljudima sjekirom u Hamburgu je u bolnici: Policija ga je upucala

HAMBURG - Njemačka policija upucala je u nedjelju u Hamburgu muškarca koji je na njih krenuo sa sjekirom i molotovljevim koktelom. Izašao je iz jednog lokala i sjekirom je prijetio policiji. Nakon neuspjelog pokušaja zaustavljanja sa suzavcem, policajci u ispalili nekoliko hitaca u noge. Napadač se trenutno nalazi u jednoj hamburškoj bolnici. Mjesto napada je daleko od prostora na kojem se prate utakmice i policija vjeruje kako nije povezan s nekom od navijačkih skupina.

Pokretanje videa...

Incident u Hamburgu 04:52

VIDEO Prvi trening "vatrenih" nakon teškog poraza. Modrić i prvotimci nisu trenirali...

NEURUPPIN - Hrvatski reprezentativci vratili su se u svoju bazu nakon teškog poraza od Španjolske. Prvotimci su dobili predah na prvom treningu, a trenirali su oni koji nisu igrali, kao i Perišić, Petković, Mario Pašalić i Sučić, igrači koji su ušli u nastavku

Pokretanje videa...

Trening Vatrenih nakon poraza od Španjolske 04:08

VIDEO Kakva provokacija! Evo što je albanski navijač napravio pred Talijanima uoči utakmice

DORTMUND - Italija je u drugoj utakmici skupine B pobijedila Albaniju u Dortmundu 2-1 i uzvratila na travnjaku za ono što su albanski navijači napravili uoči utakmice na ulici. Jedan je uzeo pakiranje špageta i ispred skupine Talijana ih demonstrativno slomio i bacio. Nije pomoglo ni što ga je Talijan na koljenima molio da to ne učini.

Pokretanje videa...

Albanski navijač polomio špagete 00:29

VIDEO Trenutak koji se čekao! Princeza Kate pojavila se na balkonu Buckinghamske palače

LONDON - Kako je i najavila, princeza od Walesa Kate Middleton (42) pojavila sa suprugom, princom Williamom i djecom na paradi Trooping the Colour kojom se slavi rođendan kralja Charlesa III. Prvo su je fotografi snimili tijekom vožnje automobilom u društvu njezine obitelji, a sada je pozirala s ostalim članovima obitelji i na balkonu Buckinghamske palače. Danas je prvi put u javnosti otkako joj je dijagnosticiran karcinom. U sinoćnjoj objavi otkrila je da oporavak dobro napreduje, ali nastavit će s preventivnom kemoterapijom.

Pokretanje videa...

Princeza od Walesa se pridružila kraljevskoj obitelji na balkonu palače 02:26

VIDEO Ljube se dva goluba, ali svaki za svoje navija! Hrvatsko-španjolska ljubav u Berlinu...

BERLIN - Desetak tisuća hrvatskih navijača okupiralo je Berlin. Vatreni će imati gromoglasnu podršku, a fotoreporter Pixsella je među svitom pronašao i jedan zanimljiv par. Utakmicu će gledati Hrvatica Sara i Španjolac Toni, inače supružnici. Iznimno, danas će svatko navijati za svoju zemlju

Pokretanje videa...

Berlin: Strastveni navijači inače supružnici Hrvatica Sara i Španjolac Toni 01:10

VIDEO Španjolski navijači upali među Hrvate pa su iznenadili i skandirali ime Luke Modrića!

BERLIN - Ekipa španjolskih navijača iz Madrida upala je u fan zonu gdje su smješteni hrvatski navijači. Najprije su pjevali španjolske navijačke pjesme, a zatim u jedan glas skandirali: 'Luka Modrić!'. Pjevao je čak i Vicente Lopez, koji je iz Barcelone, ali je pjevao s ostatkom ekipe iz poštovanja prema Modriću.

Pokretanje videa...

Španjolci skandiraju Luka Modrić 00:35

VIDEO Netko je ponovno išarao sliku Franje Tuđmana u Šibeniku

ŠIBENIK- Ponovno je išarana slika prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana u šibenskom naselju Meterize. Ovoga puta netko je desno od Tuđmanova lica napisao malo slovo "d".

Pokretanje videa...

Šibenik: Ponovo išarana slika Franje Tuđmana 00:35

VIDEO Hrvati napravili šou na berlinskim ulicama! Doveli su tamburaše pa pjevali hitove

BERLIN - Hrvatska u subotu igra protiv Španjolske, a naši navijači su sa zagrijavanjem krenuli već u petak. Na tisuće Hrvata okupiralo je Berlin, a baza im je jedan kafić. Doveli su tamburaše i zapjevali najveće hrvatske hitove. Prolaznici su ostali u čudu, stanari iz obližnjih zgrada provirivali kroz prozore. Svi su htjeli vidjeti kakav šou su priredili Hrvati

Pokretanje videa...

Luda atmosfera u Berlinu 08:00

VIDEO Ljubav jedne mame rode! Pogledajte kako štiti svoje ptiće

VIŠKOVCI - Dirljiv prizor mame rode koja se nadvija nad gnijezdom kako bi od jake kiše zaštitila svoje mladunce snimila je profesorica biologije Danijela Slišković iz Osnovne škole Ivana Tišova. Roda je svila gnijezdo tik ispred škole, a učenici ove pernate životinje promatraju s divljenjem. - Roda štiti njihove glave - objašnjavala je učiteljica znatiželjnim učenicima.

Pokretanje videa...

Roda čuva djecu 00:36

VIDEO Njemačka puna navijača, a u fan zoni nema ni žive duše! Pogledajte rigorozne mjere...

BERLIN - Fan zona u Berlinu nalazi se odmah pored najpoznatije gradske atrakcije, Brandenburških vrata. Navijači će imati puno prostora, a moći će uživati i u velikom videozidu. Međutim, ulaz u fan zonu strogo je kontroliran od strane policije, koja detaljno pregledava svakog čovjeka i torbu. Ulaz u fan zonu moguć je samo u određenim terminima.

Pokretanje videa...

Berlin 01:21