Obavijesti

News

Komentari 74

VIDEO Krš i lom u centru grada: 'Odjeknulo je poput bombe, u izlog se zabio u punoj brzini'

VIDEO Krš i lom u centru grada: 'Odjeknulo je poput bombe, u izlog se zabio u punoj brzini'
5

Kako doznajemo, ozlijeđen je vozač kojem pomažu vatrogasci. Osim njega, ozlijeđena je i biciklistica, koja je uslijed naleta pala na tlo. Vozilo Hitne pomoći odvezlo ju je u bolnicu

VIDEO

Došao je iz smjera Reljkovićeve te u punoj brzini uletio u trgovinu u Ilici. Čulo se kao da je eksplozija odjeknula. Od siline je izletio izlog, a dvije žene i cura na biciklu koje su bile ispred popadale su na tlo, ispričala nam je čitateljica, koja se našla na mjestu prometne nesreće na najdužoj ulici u Zagrebu.

Dodala je da su djelatnice frizerskog salona koji se nalazi odmah do trgovine u koju se vozač automobila zabio odmah izletjele van kako bi provjerile ima li ozlijeđenih i pomogle im. Automobil se zabio u izlog trgovine u Ilici u petak iza 14 sati. Na licu mjesta su sve dežurne hitne službe. Vatrogasci i policija pomažu sudionicima nesreće.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Auto je još dimio, turirao. Do dolaska vatrogasaca dečki iz vuklanizerske radnje uspjeli su otvoriti vrata auta i izvući vozača van. Nije imao vidljivih ozljeda, nigdje nije krvario, no bio je vidno u šoku. Pitali su ga želi li sjesti u salon dok čeka policiju, a on je odgovorio da zašto bi sjedio. Činio se kao da uopće ne zna gdje se nalazi ni što se dogodilo. Riječ je o starijem gospodinu pa nagađamo da mu je možda pozlilo - kaže naša čitateljica.

Iako je iz Reljkovićeve obvezno skretanje lijevo u Ilicu za sva vozila osim onih javnih prijevoza vozač je, kaže čitateljica, samo produžio ravno.

- Uopće nije ni započeo skretanje, samo je ulatio u dućan! Čak je prošao između dva stupića koji se tamo nalaze bez da ih okrznuo. Uopće ne razumijem kako je to uspio - čudila se čitateljica. Kazala je kako nijedna od prolaznica koje su se našle ispred dućana u trenutku nesreće nije bila u kontaktu s vozilom već su od siline naleta pale na tlo, a biciklistica je natukla trticu. 

- Još je sve dobro i prošlo, kako je izgledalo - zaključila je čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća u Zagrebu

Pokretanje videa...

Snimke Zagreb: Nesreća 00:49

Kako doznajemo, ozlijeđen je vozač kojem u ovim trenucima pomažu vatrogasci. Osim njega, ozlijeđen je još jedan sudionik prometne nesreće, biciklist kojem se pruža prva pomoć te se čekaju kola Hitne.

O nesreći su izvijestili i iz ZET-a

Stvaraju se velike gužve u centru grada.

- Zbog prometne nezgode drugih sudionika u prometu u Ilici kod Reljkovićeve ulice, tramvajske linije 2, 6 i 11 preusmjerene su na Zapadni kolodvor. Pojedine autobusne linije prometuju uz privremene izmjene i moguća odstupanja od reda vožnje.Zbog jakih udara vjetra, privremeno je zaustavljen rad žičare Sljeme. O javnom gradskom prijevozu možete se informirati na web stranici ZET-a. - izvijestili su iz ZET-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm
GRMLJAVINSKO NEVRIJEME

Pogledajte oluju koja ide prema Hrvatskoj: Podigli su žuti alarm

Žuti alarm označava potencijalno opasno vrijeme, a Državni hidrometeorološki zavod upalio ga je za nekoliko hrvatskih regija. Na stranici rain alarm vidi se kako oluja stiže sa zapada

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede
UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Detalji tragedije u Rijeci: Dva muškarca se sukobila, umrli u bolnici. Jedan napadao susjede

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Hitna, koja je na mjesto događaja stigla nešto iza 6:30, dvojac je prevezla u bolnicu, ali nažalost, unatoč naporima liječnika, nije im bilo spasa
Novi Zagreb: Pozlilo mu pa je sletio s ceste, našli ga mrtvog. Prekinuli tramvajski promet
ZAVRŠIO NA TRAČNICAMA

Novi Zagreb: Pozlilo mu pa je sletio s ceste, našli ga mrtvog. Prekinuli tramvajski promet

Niti Hitna pomoć, niti vatrogasci nisu mogli pomoći starijem muškarcu koji je u ponedjeljak ujutro preminuo u svom automobilu na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Pozlilo mu je u vožnji te je bio bez pulsa