Obavijesti

News

Komentari 83

VIDEO Pogledajte navijačke nerede na utakmici, policija opkolila Cibonu, priveli 9 ljudi

VIDEO Pogledajte navijačke nerede na utakmici, policija opkolila Cibonu, priveli 9 ljudi
7

Kako su nam javili čitatelji, navodno je došlo do sukoba između navijača i policije nakon završetka košarkaške utakmice KK Dinamo Zagreb i KK Bosco koji su se borili za ulazak u prvu ligu

VIDEO

Prava drama odvijala se večeras u Ciboni gdje su KK Dinamo Zagreb i KK Bosco igrali utakmicu za ulazak u prvu ligu.

Na kraju dvoboja došlo je do navijačkih nereda, a intervenirao je rekordan broj policijskih službenika.

- Sjedili smo na pivi u kafiću pored, odjednom je nastala makljaža, navijači na policiju, bačen je i suzavac - rekli su nam čitatelji koji su se našli na mjestu događaja.

Kontaktirali smo i zagrebačku policiju koja je samo kratko potvrdila da su bili na intervenciji.

- Policija je obaviještena o događaju i bilo je postupanja, situacija je trenutno pod kontrolom. Trenutno utvrđujemo što se točno dogodilo i u kojem opsegu, a više informacija znat će se uskoro - kratko su nam odgovorili iz PU zagrebačke.

Policija je u međuvremenu objavila izvješće u kojem navode kako je u 21.15 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira u dvorani, koji je ubrzo uspostavljen reakcijom policije. Policija je privela devet ljudi, a istraga je u tijeku.

- Skupili su se i navijali, kad je policija počela dolaziti i ušla onda su se razbježali. Vidio sam da su nekog priveli, nisam siguran čiji je to navijač bio ali čim je došla policija razišli su se - rekao nam je jedan gledatelj koji je bio na utakmici.

Zagreb: Nemile scene na trećoj utakmici doigravanja za ulazak u HT Premijer ligu između Dinama i Bosca
Zagreb: Nemile scene na trećoj utakmici doigravanja za ulazak u HT Premijer ligu između Dinama i Bosca

Sukob navijača možete pogledati u prijenosu utakmice, a drama je počela na 59. minuti zapisa.

POGLEDAJTE VIDEO: Sukob navijača

Kako se vidi na fotografijama i prijenosu utakmice, na samom kraju nastao je potpuni kaos među navijačima. Na kraju utakmice navijači Dinama slavili su pobjedu svoje momčadi, došlo je do naguravanja pa potom i opće makljaže s policijom. Sve se navodno nastavilo ispred dvorane. Još nema informacija o ozlijeđenima i uhićenima. 

Navijači koji su nam se javili poslije utakmice i koji su svjedočili neredima tvrde da je policija intervenirala pregrubo i bez opravdana razloga, čak su naguravali i igrače te su, kazuju neki od svjedoka, neprimjerenom reakcijom samo isprovocirali nerede koji nikome na toj utakmici nisu bili ni u primisli.

Zagreb: Nemile scene na trećoj utakmici doigravanja za ulazak u HT Premijer ligu između Dinama i Bosca Zagreb: Nemile scene na trećoj utakmici doigravanja za ulazak u HT Premijer ligu između Dinama i Bosca

Inače, Košarkaški klub Dinamo osnovan je prije dvije godine, a već od sljedeće sezone igrat će u najjačoj hrvatskoj košarkaškoj ligi. Dinamo je u dramatičnoj završnici treće utakmica doigravanja pobijedio Bosco 79-78 koševima Davida Ušića u posljednjim sekundama te se tako plasirao u Premijer ligu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca