News

Komentari 220

VIDEO Procurili kadrovi broda, Ukrajinci tvrde: Ovo su zadnje snimke 'Moskve' prije potonuća

VIDEO Procurili kadrovi broda, Ukrajinci tvrde: Ovo su zadnje snimke 'Moskve' prije potonuća

Na društvenim mrežama kruže snimke trenutka navodnog požara i crnog gustog dima koji je šiktao s broda. Na njoj se osim 'Moskve' mogu vidjeti i drugi brodovi koji mu se približavaju

Ruski brod 'Moskva' s 510 članova posade bio je važan simbolički i vojni cilj te je predvodio ruski pomorski napad na Ukrajinu. Prije četiri dana zapalio se, a prilikom tegljenja u luku potopilo ga je olujno more.

Na društvenim mrežama kruže snimke trenutka navodnog požara i crnog gustog dima koji je šiktao s broda. Na njoj se osim 'Moskve' mogu vidjeti i drugi brodovi koji mu se približavaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ukrajinci su ranije izvijestili kako su oni odgovorni za potonuće ruskog pomorskog ponosa, a u te tvrdnje vjeruje i SAD. Rusi su opovrgnuli tvrdnje da je brod pogođen raketama, već su za sve okrivili eksploziju streljiva.

Također ruske vlasti su izvijestile da je svih 510 članova posade Moskve evakuirano, što bi ukazivalo na to da je brod napušten u relativno kontroliranim uvjetima, odnosno da nije stradao od raketa jer bi u tom slučaju sigurno došlo do gubitaka među posadom.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Najčitaniji članci