VIDEO Som Jura viđen na Jarunu: 'Bio je sigurno duži od metra, a nije se bojao ni psa' | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 6

VIDEO Som Jura viđen na Jarunu: 'Bio je sigurno duži od metra, a nije se bojao ni psa'

ZAGREB - Som Jura je u četvrtak viđen na Jarunu oko 20:50 sati, a prema čitatelju bio je dužine više od metra. - Plivao je jako polako nekoliko minuta blizu obale, nije se udaljio čak ni kad mu je nečiji pas prišao. Skupilo se nekoliko promatrača na obali, on je samo produžio uz nas - ispričao nam je čitatelj koji je snimio 'soma Juru'.

Pokretanje videa...

Som u Jarunu? 00:40

VIDEO Požar na ulazu u Podgoru: 'Vatru u naseljenom području gasilo 70 vatrogasaca'

PODGORA Vatrogasci se bore s vatrom na ulazu u grad. Od DVD Podgora doznajemo kako je požar na pet tisuća kvadratnih gasilo 70 vatrogasaca. - Ugasili smo požar, ali još se dežura. Izašli smo na teren s 20 vozila, a gorjelo je na samom ulazu u mjesto, radi se o naseljenom području - rekli su nam iz DVD-a. - Autima se nije moglo proći, a bilo je i zadimljeno - rekao nam je kratko čitatelj.

Pokretanje videa...

Požar na jadranskoj magistrali 00:34

Kako se ne posvađati prije puta na more? 'Pametniji popušta'

Sigurno vam je poznata ova jednadžba 'spakirali smo se, posvađali, možemo na more'. Psihologinja Danijela Ostojić savjetuje kako se ne posvađati prije putovanja. Pogledajte u videu i na YouTubeu i TikToku
VIDEO

VIDEO Sabor kreće u obnovu, ovako izgleda danas: 'Selidba na Črnomerec ide prema planu'

SABOR - Ovo je zadnje glasovanje u ovoj sabornici i nadam se da ćemo do kraja mandata biti ponovno ovdje i nastaviti rad u ovoj zgradi, rekao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u Saboru. Zgrada parlamenta se zbog obnove seli s Trga sv. Marka na novu lokaciju, na Hrvatsko vojno učilište na Črnomercu. Preseljenje na Črnomerec ide po planu, sve će biti pripremljeno do 15. rujna, a Jandroković se nada da će zadovoljiti sve potrebe za kvalitetan rad. Zastupnicima je poručio da privatne stvari ponesu sa sobom, dok će sve ostalo za preseljenje riješiti saborske službe. Saborski zastupnici izglasali su što su imali, sada je na redu obnova zgrade.

Pokretanje videa...

Oštećenja u Saboru 01:32

VIDEO I njima treba osvježenje od vrućina! U zagrebačkom ZOO-u lemuri dobili sladolede...

ZAGREB: U zagrebačkom ZOO-u petak su lemurima posluženi sladoledi! Temperatura se u glavnom gradu hrvatske ovih dana penje i gotovo do 40 stupnjeva Celzijevih, pa je ovo osvježenje, u obliku zaleđenog voća, itekako godilo lemurima...

Pokretanje videa...

Zagreb: Lemuri se rashladili sladoledom u Zoološkom vrtu 01:21

Pogledajte najbolje trenutke izbora za miss sporta Hrvatske

VELIKA GORICA - Lara Silić (18) nova je hrvatska Miss sporta. Pobijedila je na izboru održanom u Pučkom otvorenom učilištu u večeri u kojoj su kandidatkinje zablistale u večernjim haljinama, kupaćim kostimima i sportskoj opremi, pri čemu su i pokazale sport kojim se bave. Pogledajte najbolje trenutke ceremonije.

Pokretanje videa...

Miss sporta Hrvatske 2024. 05:00

VIDEO Buktinja u Philadelphiji: Ogromni oblaci dima dok vatra bijesni i 'guta' stambenu zgradu

PHILADELPHIA - Ogromni oblaci dima uzdizali su se u četvrtak navečer u nebo dok je vatra bjesnila i 'gutala' stambenu zgradu u Philadelphiji u SAD-u. Najmanje troje ljudi je ozlijeđeno. Hitno su evakuirali najmanje 50 ljudi, izvijestili su lokalni mediji. Vatrogasci su se gotovo četiri sata borili s buktinjom. Uzrok požara i dalje se istražuje.

Pokretanje videa...

Požar na stambenoj zgradi u SAD-u 05:45

VIDEO Zelenski postao Putin, a Kamala Trump: Pogledajte kako je izgledala Bidenova presica

WASHINGTON - Joe Biden noćas je imao solo konferenciju, a dva verbalna gafa su opet bila u središtu pažnje, u kojima je Zelenskog nazvao Putin, a Kamalu Harris Trumpom. No čvrsto je govorio o tome kako misli očuvati Nato, ali i svojim planovima za drugi mandat te čvrsto poručio da ne misli odustati od utrke, iako čak i iz redova demokrata stižu pozivi da se povuče.

Pokretanje videa...

Bidenovi gafovi na presici 02:34

VIDEO 'Modri' golmani 'lete' na pripremama! Pogledajte trening Dinamovih golmana u Austriji

BAD RADKERSBURG - Nakon pobjede protiv bugarskog CSKA 1948, nogometaši Dinama odradili su trening i nastavili s pripremama. Golmani su s trenerom Gojkom Mrčelom 'letjeli' i odradili svoje na crti. Ivan Nevistić zbog problema s leđima nije bio na treningu s ostatkom momčadi, a sjajne parade radili su Danijel Zagorac, Ivan Filipović i Antonio Rajić.

Pokretanje videa...

Trening 00:29

VIDEO Orangutan Walter bira pobjednika Eura: 'Odabrao je Španjolsku. Engleska će pasti...'

DORTMUND: Ovo je posljednji put da je orangutan Walter u akciji na ovom Euru. Pokazao se dosta uspješnim u predviđanju rezultata utakmica, poručuju iz dortmundskog ZOO-a o svojoj novoj zvijezdi. U finalu se susreću Španjolska i Engleska, a Walter je, smatra glasnogovornik ZOO-a Marcel Stawinoga, odabrao Španjolce kao pobjednike. "Prvo je uzeo vreću sa španjolskom zastavom. Istina, kasnije je prvo pojeo hranu iz vreće s engleskom zastavom, ali po meni, odabrao je Španjolce za osvajače...", kaže Stawinoga.

Pokretanje videa...

Orangutan odabrao španjolsku za pobjednika 01:43

VIDEO Pokušao prošvercati čak 104 zmije u hlačama! Carinicima kazao: 'Nemam ništa prijaviti'

SHENZEN: "Imate li što za prijaviti?", pitali su carinici u kineskom Shenzenu neimenovanog muškarca početkom ovog tjedna. "Nemam ništa", hladno im je odgovorio i nadao se da ih se tako 'riješio'. No oni mu nisu povjerovali, a kad su ga pregledali, vjerojatno su ostali u šoku. Muškarac je u hlačama, u šest vrećica, imao čak 104 žive zmije! Prekršio je više zakona, 'smiješi' mu se više ozbiljnih optužnica...

Pokretanje videa...

U Kini carinici pronašli 100 zmija u hlačama 00:30