Obavijesti

News

Komentari 56

VIDEO Stanari Jaruna bez tople vode: 'I prije je ta cijev pucala, ali prvi put da je nastao gejzir'

VIDEO Stanari Jaruna bez tople vode: 'I prije je ta cijev pucala, ali prvi put da je nastao gejzir'
4

Imam troje djece, kako da ih okupam i što da je bio vani minus, očajna je jedna od stanarki s kojima smo pričali na terenu. Malo se bojiš potresa, malo pucanja cijevi, malo poplava, ogorčen je njen jarunski susjed...

VIDEO

Ne znam po koji put je već ova cijev pukla koju sam snimila, govori nam čitateljica čijeg je zaručnika noćas probudio 'gejzir' pred zgradom.

- Počelo je oko 4.40 ujutro, nesnosna buka se nastavila do jutra, a onda ju je zamijenila buka radnika koji saniraju cijev - objašnjava čitateljica, koja nam je rekla da im u ovom trenutku ne rade radijatori, no voda je donekle mlaka.

VIDEO: 'Gejzir' probudio stanare

Pokretanje videa...

Zagreb - puknuce cijevi VIDEO

Sa stanarima je danas na zagrebačkom Jarunu popričala i naša reporterka.

- Zadesilo me jutros, rano. Tuširala sam se i odjednom više nije bilo tople vode. Mislila sam da je do mojih instalacija, kad sam vidjela vijest da je puklo. Nisam ljuta jer je ovo prvi put da sam ovakvo nešto iskusila, nekako ćemo izgurati, ali s obzirom na pucanje vodovoda na Trešnjevci nedavno, strah me da se ovakve stvari ne krenu ponavljati po cijelom Zagrebu - rekla nam je jedna stanarka.

Zagreb: Pukla cijev vrelovoda, zapad bez grijanja i tople vode
Zagreb: Pukla cijev vrelovoda, zapad bez grijanja i tople vode

Njeno mišljenje dijeli i njen, nešto ljući, jarunski susjed.

- Ja ne znam, ovaj Zagreb je li gori na zemlji ili ispod zemlje. Sad se bojiš potresa i urušavanja, pa sad i pucanja cijevi, poplava mogućih.. Ne znam. Sve se nadam da će nova vlast nešto poduzeti po tom pitanju - kaže.

Bez tople vode i grijanja ostala je i Marina, mama troje djece od kojih dvoje idu u vrtić.

- Dobro je što nije toliko hladno evo, to vam mogu reći. Ali ovakva situacija se može ponoviti bilo kad, i što da ostanemo bez grijanja kad je vani minus? Ja s troje djece tad mogu jedino kod svekrve i svekra, jer i ovo mi je već previše, kako da ih kupam sve? Kažu da će sanacija trajati do sutra pa me to smiruje, ali nitko nam ne može garantirati da se ovakvo nešto neće ponoviti i da sanacija neće trajati danima - kaže.

Stradali vrelovod nije zahvatio ulicu braće Domany koja je na Srednjacima cijela u radovima.

- Nas nije zahvatilo srećom, ali nama su i kopali nove cijevi i postavljali ih, vidite da je sve raskopano. Cijev koja je pukla stara je sigurno 50 godina, a koliko ja tu živim nije se kopalo niti mijenjalo ništa, do sad. Nekako sam sretna da smo barem malo sigurni da nećemo imati problema s vodovodom i vrelovodom. Kad vidim užase na Trešnjevci i sjetim se da neke cijevi po Zagrebu nisu mijenjane po 60 godina, bude mi slabo - rekla nam je stanarka te ulice na broju osam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.