Obavijesti

News

Komentari 317

Vijećnici bilo dosadno pa je slala e-mailove s pozivom na seks

Vijećnici bilo dosadno pa je slala e-mailove s pozivom na seks
1

Za govornicom Županijske skupštine je bio župan Vladimir Šišljagić. Umjesto da ga sluša, vijećnica je slala napaljujuće e-mailove koje je naslovila slovom “A”

VIDEO

Koga je “napaljivala”, nije poznato. Osim lascivne poruke i otvorenog poziva na seks, kamera je uhvatila i naslov e-maila - slovo “A”. Na kraju snimke vidi se da je atraktivna vijećnica planirala i nastaviti poruku, ali što je htjela reći, ostat će tajna. To zna samo osoba ‘A’.

Snimku napaljene vijećnice prvi je objavio internetski portal dnevno.hr. Vijećnica u poruci vrlo detaljno i eksplicitno opisuje što bi sve radila osobi ‘A’ koristeći vulgarne i lascivne izraze i mnoge detalje. Poruke je tipkala dok je govorio župan Vladimir Šišljagić. Bilo je to u 10.27 sati.

Vrlo brzo je procurilo kako je riječ o jednoj od zaposlenica u županijskim uredima koja si je odlučila skratiti vrijeme na sjednici Županijske skupštine.

- Zadnja sjednica trajala je osam sati i većina točaka dnevnog reda nisu se odnosile na njezin resor - rekao je Boris Antunović (HDSSB).

'To je mogla raditi u privatno vrijeme'

Kolege su podijeljeni kad je riječ o tome je li takav erotski sadržaj primjeren za sjednicu.

- Postoji nekakav kodeks ponašanja na radnome mjestu. To je mogla raditi u privatno vrijeme i tada je nitko ne bi ovako ‘ulovio’ - uvjeren je Goran Ivanović - Lac (HDZ), koji kolegicu ne zna osobno. Drugi pak vijećnici naglašavaju kako je ženi i te kako povrijeđena privatnost.

- Bezobrazno je, nekulturno i neodgovorno od onoga tko je to snimio. Ušao je u njezin privatni život i na to nije imao pravo - poručuje laburist Antun Kapraljević.

Nitko ne zna je li mobitel s kojeg je vijećnica slala napaljujuće poruke privatni ili službeni. No Kapraljević naglašava kako u protokolu ne piše da se službeni mobitel ne smije koristiti u privatne svrhe.

- To što je pisala je njezina privatna stvar, iako je to radila tijekom radnog vremena - govori laburist, a HDSSB-ovac Antunović zaključuje da tekst poruke samo govori o tome koliko je kolegica iz skupštinskih klupa zdrava osoba na svim poljima života.

'To je povreda privatnosti'

- Svi mi pošaljemo privatne poruke sa službenih mobitela. To je povreda privatnosti. Ne znam što bih rekao - kaže Domagoj Hajduković (SDP). Stjepan Čuraj (HNS) uvjeren je da snimka na kojoj žena piše poruku svojem djetetu ne bi osvanula na internetu.

- Vidim da je problem u sadržaju, a ne u činjenici da je poruka privatna - kaže Čuraj te naglašava da sastanci traju cijeli dan i da nije neobično koristiti mobitel u privatne svrhe.

Žena u Osječko-baranjskoj županiji radi već 15 godina i kolege hvale njezin rad.

- Dobro je poznajem i jako je dobar djelatnik. Godinama izvrsno i odgovorno obavlja svoj posao - poručio je Antunović.

Djelatnica Županije u ponedjeljak je bila na radnome mjestu, ali nije imala vremena pa sporne poruke nije komentirala.

Naime, bila je zauzeta sastancima pa nije odgovarala na pozive, ali ni na poruke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 317
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"