Obavijesti

News

Komentari 253

Vikao Milanoviću da je 'šaka jada' i onda krenuo na njega

Vikao Milanoviću da je 'šaka jada' i onda krenuo na njega
2

Matulji: Fizički kontakt je spriječilo Milanovićevo osiguranje, a muškarca koji je vikao je privela policija zbog narušavanja javnog red i mira. Šef SDP-a nije htio komentirati incident

VIDEO

Muškarac je u ponedjeljak poslijepodne u Matuljima napao Zorana Milanovića, šefa SDP-a. Čelnici SDP-a su bili na kavi s građanima, a onda je muškarac počeo vikati Milanoviću da je "šaka jada" i krenuo je na njega. Fizički kontakt je spriječilo Milanovićevo osiguranje, a muškarca koji je vikao je privela policija, piše Novi list.  

Predsjednik SDP-a nije htio komentirati ovaj incident.

Podsjetimo, u ponedjeljak  su u Rijeci od samog početka druženja s građanima i konferencije za novinare, pripadnici Pokreta otpora vrijeđali članove SDP-a, HSU-a i HSS-a. Nakon neugodnih scena na tržnici, pripadnik Pokreta Mićo Antolović verbalno je napao Željka Jovanovića na ulici.

- Mićo, smiri se, ne radi gluposti, pa zajedno smo išli u školu, znamo se, pa znaš da ako se itko borio protiv korupcije, da sam to bio ja, rekao mu je tada Jovanović i pružio mu ruku te ga potapšao po ramenu. 

U tom ga je trenutku Antolović odgurnuo i nekoliko puta udario u rame vičući pritom da je SDP uništio i opljačkao grad. 

Jovanović ga je i dalje pokušavao smiriti, a nakon što nije uspio, jednostavno se udaljio. U tom trenutku, policija je doslovno odnijela s lica mjesta nakon čega je zadržan u policiji. Osim Željka Jovanovića, u drugom je fizičkom okršaju na riječkoj tržnici sudjelovao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. 

Nakon što je pripadnica Pokreta otpora napala Željka Jovanovića brojnim uvredama, između ostaloga ga nazvavši i 'g**nom', on joj je pokušao istrgnuti kišobran. 

Cijela situacija nasreću nije dalje eskalirala, a Obersnel ju je ironično i uz osmijeh nastavio poticati da nastavi s uvredama i optužbama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 253
VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora