Obavijesti

Promo sadržaj

Vikend dobre zabave i vrhunske gastronomije

Vikend dobre zabave i vrhunske gastronomije
1

Dani Bistre tradicionalan je događaj koji je ušao u svoju 14. godinu održavanja. U vikendu od 7.-9. lipnja Bistra postaje mjesto vrhunske zabave, koncerata i gastronomije

Samo 20 minuta od Zagreba, na VIP parkiralištu Gornja Bistra na otvorenom, nastupati će Mia Dimšić u petak 7. lipnja, Giuliano & Diktatori u subotu 8. lipnja, nastupiti će razni KUD-ovi i DJ-i.  Uz bogat glazbeni program, vatromet i lunapark,  pripremili smo i dječji program u nedjelju, a sve je popraćeno odličnom gastronomskom ponudom. 

Centralni događaj Dana Bistre, Bistranska Čušpajzijada, održati će se u subotu, 8. lipnja - 20 ekipa će skuhati 300 litara raznih i prefinih čušpajza koji će se moći degustirati nakon proglašenja najboljeg čušpajza. Kuharski žiri , slavni Tomislav Špiček  te predsjednik udruge bistranskih kuhara, Stjepan Lešnjak, proglasiti će 3 najbolja čušpajza u 2019. Godini. Ako želite provesti zabavan vikend, podružiti se s prijateljima ili obitelji, pojesti nešto fino i kupiti domaće proizvode lokalnih OPG-ova, Dani BIstre su pravo mjesto za Vas. 

Vikend poslije očekuje nas Moto susret koji počinje 14. lipnja i koncertom Mustač benda, a 15. lipnja uz defile motorista kroz Bistru, zabavljat će nas bendovi Wanted i Zadruga. Ulaz za sva tri dana je besplatan.

Pozivamo sve medije da nam se pridruže na ovom lijepom druženju u prirodi i upoznaju ljepote Bistre i običaje bistranskog kraja.

PROGRAM: 

Petak 7.6. u 19,00 sati

  • službeno otvaranje
  • muški pjevački zbor
  • Mia Dimšić koncert
  • Vatromet
  • Dj

Subota, 8.6. od 10,00 sati

  • Biciklijada 
  • U 14 sati ČUŠPAJZIJADA ( do 18 sati)
  • Dj
  • 21 h Giuliano & Diktatori 

Nedejelja 9.6. od 11,00 sati

  • Dječji program ( nastup vrtića Kapljica, lunapark, facepainting, mali nogomet, natjecanje u akrobatskom rock& roll-u)
  • Nastup KUD-ova

Za sva tri dana organiziran je besplatni  turistički vlakić koji će voziti po Bistri od Sljemenske ulice do Dvorca Oršić i naravno, do glavne destinacije na Vip Parkiralištu – 14. Dana Bistre.

Za sve posjetitelje izvan Bistre, a koji dolaze iz smjera Zagreba ili Zaprešića, Općina Bistra je u suradnji s ZET-om dogovorila besplatan prijevoz u subotu, 8. Lipnja cijeli dan linijom 176 od Črnomerca do Gornje Bistre. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!