Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Vindija – najbolje od domaće proizvodnje već 60 godina

Iza potpisa Kvaliteta Vindija svakoga dana stoji 3.663 pojedinaca u Hrvatskoj, ali i 671 zaposlenih u regiji, koji svojim znanjem i trudom proizvode više od 1.000 vrhunskih namirnica, kao i 1.373 kooperanata

Foto: Vindija

Danas u fokus, možda više no ikada dosad, dolaze domaća proizvodnja i namirnice provjerenog porijekla, kakve svojim potrošačima nudi i Grupa Vindija – kompanija koja je sinonim domaće kvalitete već više od šest desetljeća. Od samog početka, kad je tvrtka započela s radom kao mala gradska mljekara, proizvodnja se temelji na odabiru najkvalitetnijih domaćih sirovina, čime se jamči da u domaćinstva diljem Hrvatske dolaze i najkvalitetnije namirnice. 
Svih ovih godina, kvaliteta je beskompromisni standard koji se ne mijenja, ni u današnjim okolnostima koje su promijenile naše živote, kada je postalo još važnije kupovati proizvode s hrvatskim potpisom. Osim što se time izravno utječe na očuvanje radnih mjesta i razvoj hrvatskog gospodarstva, okretanje domaćoj proizvodnji jamči kratak i izravan put od polja do stola, a time i očuvanje kvalitete i svježine namirnica.

Foto:

Grupa Vindija dugi niz godina surađuje s brojnim kooperantima – vlasnicima malih farmi od kojih otkupljuje kravlje, kozje i ovčje mlijeko te brojlere za proizvodnju pilećeg mesa – koji na podršku kompanije mogu računati i u narednom razdoblju. Uz njih i još 3.663 zaposlenih u Grupi Vindija u Hrvatskoj, riječ je o ukupno 5.036 obitelji, koje izravno ovise o poslovanju tvrtke i koje su ključan razlog zašto je danas važno kupovati izvorno hrvatske proizvode, čiju su kvalitetu potrošači već prepoznali – cjelokupni asortiman mlijeka 'z bregov (i svježeg i trajnog), prvog mliječnog brenda u Hrvatskoj, službeno je okrunjen titulom mlijeka broj jedan na domaćem tržištu. Potvrdilo je to istraživanje GfK panela kućanstava koje je provedeno u prvih osam mjeseci 2019. godine.

Među brojnim proizvodima iz svojeg asortimana, Vindija jedina na domaćem tržištu nudi svježu GMO free piletinu Cekin, potpuno domaći proizvod vrhunske kvalitete. Asortiman svježih pilećih proizvoda Cekin prvi je certificirani hrvatski proizvod bez genetski modificiranih organizama, a Cekin pilići prirodno su uzgojeni na hrvatskim farmama i hranjeni isključivo prirodnim žitaricama. 
Kupnjom samo jednog od 1.000 proizvoda s potpisom Kvaliteta Vindija, doprinosimo razvoju zemlje, istovremeno uživajući u bogatstvu gastronomskih užitaka. 
Kupujmo hrvatsko. 
 

Tema: Kupujmo domaće proizvode – čuvajmo radna mjesta

Message