Obavijesti

Promo sadržaj

Vipnet sudjeluje na najvećem regionalnom esport spektaklu

Vipnet sudjeluje na najvećem regionalnom esport spektaklu
1

Networking i gaming s pozitivnim humanitarnim prizvukom kombinacija je koja će i ovog puta privući velik broj natjecatelja iz više od 30 kompanija iz Hrvatske, Slovenije i Srbije na još jednom izdanju najvećeg regionalnog esport spektakla Good Game Zagreb 2018 powered by Vipnet

Humanitarni B2B turnir koji se održava pod pokroviteljstvom Vipneta 18. i 19. svibnja ove godine u zagrebačkom Jadran filmu, osim druženja i natjecanja, za cilj ima prikupiti novac koji će otići u ruke mladih hrvatskih poduzetnika.

Vipnet kroz interni gaming turnir pronašao najbolji tim

Na turniru će put do titule tražiti i Vipnetov gaming tim koji je svoje mjesto izborio kroz interni kvalifikacijski turnir. Vipnet je na vrijeme prepoznao važnost implementacije gaminga u svoje okruženje te je među prvima u Hrvatskoj krenuo s organizacijom internih gaming turnira za zaposlenike, a taj se potez pokazao punim pogotkom. Tako su do sada odigrana već tri interna gaming turnira na kojima je sudjelovalo više od sto zaposlenika iz više desetaka različitih odjela, a osim CS:GO igrala se i FIFA 2018.

„Vipnetovi interni gaming turniri sada su već dio naše tradicije, a na njima okupljamo sve ljubitelje gaminga u našoj kompaniji. Timovi iz različitih odjela zajedno igraju tijekom godine, međusobno se bolje upoznaju, a kao rezultat svega je i njihova bolja poslovna suradnja“, izjavila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta.

Koliko je gaming bitan za zaposlenike potvrđuju i rezultati istraživanja koje je Netokracija provela u suradnji s Vipnetom. Naime, više 57% ispitanika tvrdi kako im je bitna otvorenost poslodavaca prema gamingu, kao i saznanje da su im kolege na poslu gameri. Osim toga, trećini ispitanika podjednako je zanimljiva mogućnost da tvrtka ima svoj gaming tim, kao i da HR odjel organizira gaming team buildinge.


Popularizacija esporta u regiji kroz Vip Adria League powered by ESL

Da cijeloj priči oko gaminga i esporta pristupa vrlo ozbiljno, Vipnet potvrđuje kako na internoj razini kroz gaming turnire u kompaniji, tako i na eksternoj kroz Vip Adria League powered by ESL. Riječ je o regionalnom esport natjecanju koje je Vipnet pokrenuo sredinom prošle godine, a sve kako bi intenzivno krenuo u razvoj esport scene u regiji. U vrlo uspješnoj prvoj sezoni nastupilo je više od 1200 igrača, odigrano je više od 500 mečeva koji su ukupno zabilježili preko 4 milijuna pregleda na raznim streaming platformama, a zaljubljenici u esport u ovim trenucima mogu uživati u novoj, još većoj i napetijoj sezoni Vip Adria lige.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!