Obavijesti

News

Vipnet u suradnji s građanima bira lokalne heroje malog biznisa

Vipnet u suradnji s građanima bira lokalne heroje malog biznisa
1

Vaš glas Vipnet nagrađuje s do 400 kn popusta pri kupnji uređaja

Vipnet je u ožujku pokrenuo „lokalne heroje“ - natječaj za najbolje male poduzetnike u Hrvatskoj, kako bi istaknuo pojedince koji stvaraju i grade uspješne obrte i tvrtke te time doprinose razvoju zajednice u kojoj djeluju. Od prijavljenih na natječaj, stručni žiri odabrao je 62 malih poduzetnika koji sada konkuriraju za odabir u top deset najboljih koji će osvojiti sudjelovanje u Vipnetovoj promotivnoj kampanji i dobiti priliku ispričati svoju poslovnu priču. Osim sudjelovanja u kampanji, pobjednici će osvojiti i poslovno savjetovanje ili edukaciju te Microsoft mobitel.  

Poduzetnici su odabrani na temelju kreativnosti i inovativnosti proizvoda, zanimljive poslovne priče, uloge u promicanju poduzetništva, posebnog odnosa prema klijentima te posebnog utjecaja na lokalnu zajednicu, a sada svi oni imaju priliku biti među top 10, o čemu će zadnju odluku donijeti građani.

Odabrani finalisti dolaze iz različitih branši; ugostiteljstva i turizma, industrije, proizvodnje, građevinarstva, poljoprivrede, prehrambene industrije, djelatnosti popravaka i servisa, održavanja, prometa, transporta i skladištenja i uslužne djelatnosti.

Među finalistima zastupljene su Zagrebačka, Osječko-baranjska, Varaždinska, Zadarska, Splitsko - dalmatinska, Primorsko - goranska, Istarska, Brodsko - posavska, Dubrovačko - neretvanska, Krapinsko - zagorska, Sisačko - moslavačka, Bjelovarsko-bilogorska županija i Grad Zagreb.

Svi građani Hrvatske mogu glasovati za najboljeg poduzetnika i na taj način zajedno s Vipnetom pomoći im da ispričaju svoju priču i dati im dodatan poticaj u uspješnom radu. Glasujte za svog favorita do 23. svibnja 2016. na web stranici www.viplokalniheroji.hr

Svaki sudionik u glasovanju dobiva promo kod kojim ostvaruje kuponski popust do 400 kn za kupnju mobitela uz Bez Granica+(Biz) tarife i potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Popust se ostvaruje predočenjem promotivnog koda na Vip prodajnim mjestima do 30.6.2016. te se isti ne može kombinirati uz ostale kuponske popuste.

Saznajte sve o natječaju i glasujte za kandidata za kojeg smatrate da treba ući u top 10 na www.viplokalniheroji.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'

SLAVONSKI BROD - Jaka grmljavina nakon toga je počeo padati led i kiša. Jedno pet minuta sigurno. Uništeno mi je cvijeće i jagode, kazala je čitateljica. Slavonski Brod pogodilo je snažno nevrijeme. DHMZ je najavio da će tijekom dana prevladavati sunčano vrijeme uz moguće lokalne pljuskove sredinom dana, pretežno na istoku zemlje. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na Jadranu jugozapadni vjetar.

Pobjednik Eurosonga Nemo deklarira se kao nebinarna osoba. Evo što taj pojam znači
PREDSTAVNIK ŠVICARSKE

Pobjednik Eurosonga Nemo deklarira se kao nebinarna osoba. Evo što taj pojam znači

Nebinarna osoba je osoba čiji se rodni identitet i/ili ekspresija ne podudaraju s rodom koji joj je pripisan pri rođenju, navodi portal Dugineobitelji...
VIDEO U Velikoj Gorici snimili su prašinski vrtlog: 'Ma to je baby tornado za doček Baby Lasagne'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO U Velikoj Gorici snimili su prašinski vrtlog: 'Ma to je baby tornado za doček Baby Lasagne'

VELIKA GORICA: Snimka je nastala ne pretjerano daleko od zračne luke na koju slijeće Baby Lasagna, pa su se neki odmah našalili "Evo ga, baby tornado za doček Baby Lasagne"... Kako navode specijalizirani portali, ova pojava traje kratko, najčešće do jedne minute...