Obavijesti

News

Virtualna konferencija: Što nas sve čeka na tržištu rada?

Virtualna konferencija: Što nas sve čeka na tržištu rada?

Istaknuti stručnjaci i eminentni hrvatski poslodavci bavit će se svim temama koje donose konkretne benefite za zaposlenike kompanija, ali i rješenja za poslodavce. Rezervirajte datum 18. lipnja

VIDEO

Pred poslodavcima i pred zaposlenicima je izazovno razdoblje. Više od 20.000 zaposlenih manje i 17.000 nezaposlenih rezultat su karantene na tržištu rada u Hrvatskoj, a očekuje se pad gospodarstva u Hrvatskoj za 9% (izvor: MMF). Što nas zapravo čeka u bliskoj budućnosti na tržištu rada i koja će zanimanja biti najtraženija?  Rezervirajte datum - 18. lipnja 2020
Na sva pitanja istaknuti stručnjaci i eminentni hrvatski poslodavci donose odgovore u prvoj virtualnoj konferenciji koja nudi odgovore kako za poslodavce tako i zaposlenike.


WFH revolucija (Work From Home), ubrzana digitalizacija, kako smanjiti osjećaje nesigurnosti i panike, kako uopće održati radna mjesta - samo su neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore na najvećoj domaćoj poslovnoj konferenciji u virtualnom izdanju pod motom ZAJEDNO ZA SUTRA. 
U zanimljivoj formi jedan na jedan intervjua predstavit ćemo Kameleon covid tvrtke koje su iz neprilike stvorile još bolje poslovne prilike. Iz kuta poslodavaca, ali i zaposlenika na panelima koje ćemo prenositi uživo razgovarat ćemo o inicijativama koje poduzimaju poslodavci kako bi zadržali zaposlenike te stvorili nova radna mjesta. S HR stručnjacima, osobama iz javnog života, psiholozima i predsjednicima uprava hrvatskih tvrtki pokušat ćemo predvidjeti kako će svijet i poslovanje izgledati nakon pandemije i hoće li se produbiti jaz između javnog i privatnog sektora. 
Na kraju konferencije dodijelit ćemo nagrade Poslodavac za 5, proizašle iz natječaja koji je 24sata proveo za najbolje poslodavce među srednjim, malim (do 50 zaposlenika) i mikro tvrtkama (do 10 zaposlenika).

Osim konferencije, tu je naša platforma Poslodavac 3.0., na kojoj ćemo obrađivati sve relevantne teme vezane za poslove budućnosti i objedinjavati pozitivne primjere i prakse hrvatskih poslodavaca i zaposlenika te dijeliti savjete HR stručnjaka o ispravnom snalaženju i komunikaciji u ovim nesigurnim poslovnim vremenima. Pratite nas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Partneri projekta su: HEP d.d., INA, d.d. i DEKRA zapošljavanje d.o.o.


USKORO VIŠE O NAJVEĆOJ HRVATSKOJ POSLOVNOJ KONFERENCIJI U HRVATSKOJ! 

Pokretanje videa...

00:09
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Prekovremeni rad: Benefit ili prokletstvo za poslodavca?
ISTRAŽILI SMO

Prekovremeni rad: Benefit ili prokletstvo za poslodavca?

Pitali smo stručnjake u kojim je slučajevima ostajanje na poslu izvan radnog vremena opravdano, korisno i motivacijsko za obje strane, a kad zapravo počinje biti teret kompanijskog poslovanja. Kako uopće prekinuti takav začarani krug?

Dobro je znati: Što poslodavac prvo gleda u životopisu
PREDSTAVITE SE U PRAVOM SVJETLU

Dobro je znati: Što poslodavac prvo gleda u životopisu

Pri odabiru zaposlenika kompanije se vode ustaljenim kategorijama – obrazovanje, iskustvo, vještine. No tu je i čitav niz komparativnih prednosti koje poslodavac traži od budućih djelatnika. Što trebate imati na umu pri kreiranju životopisa, ali i na razgovoru za posao, saznajte u nastavku
Što ćemo sve plaćati, a od čega ćemo biti oslobođeni u 2021.
PLAN ZA OPORAVAK

Što ćemo sve plaćati, a od čega ćemo biti oslobođeni u 2021.

Od Nove godine na snagu stupaju nove Vladine mjere koje bi trebale rasteretiti gospodarstvo i poduzetnike. Većini zaposlenika povećat će se plaće, a ukida se i porez na nekretnine te smanjuje porez na dobit za male i srednje tvrtke