Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vitoria ima 9 godina, a rekli su im da će umrijeti nakon poroda

Vitória Marchioli iz Brazila ima rijedak sindrom. Liječnici ne mogu objasniti kako je još živa, ali vjeruju da je to zbog naše ljubavi i brige - kaže otac djevojčice Ronaldo (39)

48 komentara

Vitória Marchioli iz Brazila rodila se s rijetkim Treacher Collins sindromom. Oči, usta i nos su joj deformirani i liječnici su rekli njezinim roditeljima da će njihova kći živjeti samo nekoliko sati.

Liječnici su odbili roditelje i rekli da ju neće hraniti. Rekli su im da idu doma i da čekaju da im dijete umre. Vitória je bila na osam operacija u šest godina. Operirana je u Teksasu. Djevojčica danas ima devet godina i liječnici kažu da je živa zahvaljujući brizi njezinih roditelja. 

Curica ima rijedak sindrom zbog kojeg joj se kosti lica nisu normalno razvile

GIRL BORN WITHOUT A FACE | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

- Liječnici ne mogu objasniti kako je još živa, ali vjeruju da je to zbog naše ljubavi i brige - kaže otac djevojčice Ronaldo (39). Dodaje kako će s ei dalje truditi da svojoj kćeri omoguće najbolji mogući život.

Sindrom Treacher Collins pogađa jednog čovjeka na njih 50.000. Kada je bila stara dva dana, prebačena je na posebnu jedinicu,a tjedan dana kasnije pustili su ju na kućnu njegu. 

- Ne znamo koliko dugo će još živjeti, nismo očekivali da će doživjeti deveti rođendan no zahvalni smo za svaki trenutak s njom - kaže majka djevojčice Jocilene (42). Ona i suprug imaju još dvije kćeri. One i roditelji paze na Vitóriju. Svaka tri sata ju hrane preko cjevčice te budno paze da se ne guši ili da ni ne nanosi neke ozljede, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message