Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vladimiru to neću zaboraviti, jer on je moj anđeo dobrotvor'

Njegova gesta je nešto što vraća vjeru u ljude. Nikada mu to neću zaboraviti, kaže Ena o dobrotvoru Vladimiru Droždeku koji je za njezino liječenje uplatio 45.000 kn

Pixsell
Foto: Pixsell
151 komentara

Heroina Ena Šarac (17) upoznala je svojeg dobrotvora Vladimira Droždeka (72), koji je neposredno prije Enine operacije u Bruxellesu uplatio 45.000 kuna i time bitno pomogao plaćanje skupih Eninih bolničkih troškova.

Gesta je još veća jer je u isto vrijeme Vladimirova supruga bila na samrti zbog tumora na mozgu te je i njemu u to vrijeme novac bio neophodan.

- Nažalost, nedugo nakon toga supruga mi je umrla. Tu ništa nisam mogao napraviti. Eninu borbu s bolešću pratio sam gledajući u Norveškoj 24sata TV. Njezina borba me pogodila i morao sam djelovati - rekao je Vladimir. 

Iako su se susretu Ene i Vladimira svi veselili, nije sve išlo po planu. Kad je Enina obitelj stigla do Varaždina, ispred restorana u kojem su planirali druženje s Vladimirom dočekala su ih kola Hitne. Vladimiru, inače dijabetičaru je pozlilo. Ipak, Ena i on su se snažno izgrlili, a oboma su se oči ispunile suzama. Susret je trajao vrlo kratko. Vladimira su u bolnici htjeli zadržati, ali on nije pristao. Izašao je nakon tri sata.

- Pa imao sam važnijeg posla, čekala me Ena - rekao je Vladimir.

Druženje su nastavili sutradan, uz obilje smijeha, radosti i dobrih želja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message