Obavijesti

News

Komentari 48

Vladin izbor za 'lex Agrokor': Na čelu uprave žele Ramljaka?

Vladin izbor za 'lex Agrokor': Na čelu uprave žele Ramljaka?
3

Televizija N1 neslužbeno doznaje da Vlada na čelu privremene uprave Agrokora, ukoliko se dođe do primjene lex Agrokora, želi konzultanta Antu Ramljaka

VIDEO

Prema neslužbenim informacijama Vlada radi na planu 'B' za spas Agrokora, a N1 neslužbeno doznaje da Vlada na čelu privremene uprave Agrokora, ukoliko se dođe do primjene lex Agrokora, želi Antu Ramljaka.

Konzultant Ante Ramljak od 1997. do 2007. godine bio je predsjednik uprave hrvatske podružnice investicijsko-savjetničke tvrtke CAIB, gdje je bio zadužen za projekte spajanja i preuzimanja u Hrvatskoj, BiH i Sloveniji.

Ramljak 2007. radi u Quaestusu Borislava Škegre. Početkom rujna 2007. naime, Ramljak preuzima vođenje Quaestus financijskog savjetovanja d.o.o., gdje ostaje sve do 2012., kada kao član upravnog odbora preuzima Sektor energetike u Centru za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI).

Ramljaka članom uprave CEI-ja imenuje Vlada u ožujku 2012. godine, kada je Radimir Čačić kao ministar gospodarstva i prvi potpredsjednik Vlade Zorana Milanovića bio nadležan za energetiku. 

Ante Ramljak bio je i u NO HEP-a, gdje ga je postavio Radimir Čačić.

"Da, bio je predsjednik Uprave CAIB-a, ali ja sam ga upoznao kao Čačićevog suradnika za energetiku. Postavio ga je na čelo Centra za energetske investicije oko čega je Čačić došao u sukob s nekim ministrima u tadašnjoj Vladi. Ramljak nije baš briljirao u Škegrinom Questus fondu, a navodno je investicijski bankar. Loš izbor", kazao je za N1 jedan od ministara iz Milanovićeve Vlade.

U vezi s HTV-ovom novinarkom i urednicom

Ante Ramljak bio je u ljubavnoj vezi s HTV-ovom novinarkom i urednicom Tončicom Čeljuskom. Par je prvi puta skupa snimljen početkom 2012. godine.

"Vjerujem da je ovo jedna lijepa priča. Toni i ja sreli smo se u pravom trenutku za nas oboje. Uz njega sam svoja, sretna i opuštena. Osvojio me šarmom, mirnoćom, ali ponajprije inteligencijom", rekla je tada Čeljuska za časopis Story.

U rujnu 2014. Čeljuska je potvrdila da su ona i Ante odlučili krenuti svatko svojim putem.

"Istina je da smo prekinuli prije nekoliko mjeseci, no to je zaista potpuno privatna stvar. Razlozi prekida nisu tema za razglabanje u javnosti. O svima sve najbolje, život ide dalje!", poručila je za tportal.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.