Obavijesti

News

Komentari 254

Vlasnik apartmana u kojem su nastale seksi slike: 'Nije bio tu'

Vlasnik apartmana u kojem su nastale seksi slike: 'Nije bio tu'
1

Sporne fotografije su snimljene su beogradskom naselju Zemun u apartmanu s jacuzzijem za romantična druženja. SOA smatra da je zatim na njima montiran Tolušić kako bi ga se kompromitiralo.

VIDEO

Muškarac nevjerojatno nalik na potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića sprema se šmrkati kokain, a u krilu mu sjedi oskudno odjevena crnka. Za te fotografije je Sigurnosno obavještajna agencija utvrdila da su fotomontaža, objavio je u utorak prvi tjednik Nacional. Utvrđeno je i da su fotografije originalno snimljene u beogradskom naselju, a kasnije su promijenjene, tvrde sigurnjaci i Vlada.  Apartman se može i u utorak iznajmiti, a vlasnik je začuđen da su fotografije njegova apartmana u centru pozornosti u Hrvatskoj. Nije nam se htio predstaviti, kaže da nije ni čuo o čemu se radi.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI: 

Pokretanje videa...

01:06

- Ne pratim vam uopće medije i ne znam o čemu se radi. Ne sjećam se kada sam uopće imao goste iz Hrvatske. Tomislava? Mislim da bi znao da je bio kod mene. Nismo vam mi središte grada sa znamenitostima, ovdje zaista rijetko dolaze ljudi iz Hrvatske, a uglavnom su gosti iz Srbije - rekao nam je.

'Istraga će pokazati tko stoji iza Tolušićeve fotomontaže...'
'Istraga će pokazati tko stoji iza Tolušićeve fotomontaže...'

Na stranici booking.com ipak postoje dvije osobe koje navode da su iz Hrvatske i ostavile su pozitivne recenzije za apartman.

Vlasnika je zainteresiralo  i o kakvom se skandalu radi i nakon što smo mu objasnili, rekao je da će baš pogledati medije. Naknadno nam je na pitanje ostaje li i dalje kod toga da se ne sjeća takvog gosta kratko odgovorio: "Ma nije bio"

"U "Central Business Apartments Jacuzzi" jedne noć u superior apartmanu od 21 sat do 11 sati ujutro idućeg dana tijekom tjedna za dvije osobe je 389 kuna. Točnije 270 na što se računa 27 kuna PDV-a, 74 kune naknade za čišćenje te 18 kuna boravišne pristojbe. Tijekom vikenda cijena je viša.

Htjeli uništiti ministra Tolušića fotomontažama s prostitutkom
Htjeli uništiti ministra Tolušića fotomontažama s prostitutkom

Za uživanje u intimnoj atmosferi, također u superior apartmanu, za vrijeme od petka od 21 sat do subote do 11 sati treba izdvojiti 538 kuna. Veličina apartmana je 30 metara kvadratnih, uređen je moderno i romantično, u zemljanim tonovima, a  ima terasu, veliki bračni krevet dug dva metra te jacuzzi za potpuno opuštanje bez izlaska iz sobe i dijeljenja s ostalima. Ima i sve standardne dodatke poput sušila za kosu, ručnika, telefona, grijanja, klime, televizije, glačala, aparata za kavu, ali i poseban ulaz u zgradi. Ono što je u romantičnim trenucima bitno, ima i zvučnu izolaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 254
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa