News

Komentari 178

Htjeli uništiti ministra Tolušića fotomontažama s prostitutkom

Htjeli uništiti ministra Tolušića fotomontažama s prostitutkom

Nacional donosi tekst o tome kako je potpredsjednika Vlade željelo uništiti paraobavještajno podzemlje i to montažama s prostitutkama i kokainom. Tolušić za 24sata kaže: 'Prilično sam siguran da znam tko je iza toga...'

U Srbiji sam bio prije 15 godina i ovdje se radi o gnjusnoj fotomontaži. Želim da se sve što prije istraži i otkrije tko stoji iza toga, rekao je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić za 24sata komentirajući tekst u Nacionalu koji piše o tome kako je Tolušića željelo uništiti paraobavještajno podzemlje i to montažama s prostitutkama i kokainom

- Kurva i kokain u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića. Akciju je raskrinkala SOA - stoji na naslovnici uz dodatak: 'Nacional objavljuje sporne fotografije kojima se htjelo politički uništiti potpredsjednika vlade i ministra poljoprivrede i izazvati potres u vladi te otkriva zašto SOA tvrdi da su falsifikat'. 

Nacional je sporne fotografije, kako pišu, dobio od anonimnog izvora. Na fotografijama se vidi navodni Tolušić koji sjedi u fotelji. Na njemu sjedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobitel, a navodni Tolušić se sprema ušmrkati kokain. U pozadini se vidi veliko ogledalo. Na drugoj fotografiji se vidi hidromasažna kada. Navodne fotografije su prilično čiste i uslikane iz blizine i iz više kutova pa je prvo pitanje koje se postavlja o trećoj osobi koja je trebala uslikati ovo dvoje.

Do fotografija je u međuvremenu došla i SOA koja je ustanovila da je riječ o montaži. Doduše, o vrlo kvalitetnoj i sofisticiranoj montaži, ali ipak samo montaži. Analizom fotografija agenti su, piše Nacional, otkrili da je objekt sa slike apartman u Srbiji. Riječ je o apartmanu koji nosi naziv Central Business Apartmani u Zemunu, a fotografije apartmana dostupne su i na Booking.com.

'Prilično sam siguran da znam tko stoji iza ovoga. Na krivog su se namjerili...'

- Mnogima smo stali na žulj u sektoru poljoprivrede i prilično sam siguran da znam tko stoji iza ovoga, ali neka se sve istraži. Ja sam spreman proći testove na drogu i na bilo koji drugi način pomoći istrazi. A onima koji su ovo napravili mogu poručiti da su se na krivog namjerili - rekao je Tolušić za 24sata.

Najčitaniji članci