Vlastiti stan ne mora biti samo san. Ostvarite ga bez muke | 24sata
Obavijesti

News

Vlastiti stan ne mora biti samo san. Ostvarite ga bez muke

Vlastiti stan ne mora biti samo san. Ostvarite ga bez muke
4

U četiri jednostavna i brza koraka do najpovoljnijeg stambenog kredita u Wüstenrot stambenoj štedionici

Velike životne odluke, kao što je podizanje stambenog kredita, ne moraju nužno biti teške i mukotrpne. Ljudi koji vole planirati i imaju dovoljno vremena bit će skloniji štednji za vlastiti stan, često i kroz model stambenih štedionica, no postoje brža i jednostavnija rješenja. Naime, Wüstenrot stambena štedionica u ponudi ima i klasične stambene kredite za koje nije potrebno biti štediša, imati otvoren račun ili koristiti bilo koju drugu uslugu Wüstenrot stambene štedionice. Do vlastita četiri zida potrebno je napraviti tek nekoliko malih koraka:

1. Ući u ured jedne od 35 poslovnica širom Hrvatske i raspitati se za uvjete kreditiranja. Saznat ćete da ove stambene kredite možete koristiti za kupnju kuće ili stana, izgradnju, adaptaciju ili njihovo opremanje, baš kao i za refinanciranje stambenih kredita drugih banaka. Same kredite odlikuje fiksna kamata tijekom cijelog perioda otplate, a na raspolaganju je kredit u eurima s kamatnom stopom od 4,25% ili u kunama s kamatnom stopom od 4,99%. Dodatna povoljnost nudi se klijentima koji su u prilici priložiti i vlastita sredstva. Naime, oni imaju mogućnost sami izabrati kamatnu stopu svoga kredita.

2. Prilikom ugovaranja kredita dobra je vijest kako su dodatni troškovi, koji se pojavljuju prilikom realizacije kredita, već uključeni u otplatnu ratu, ili jednostavnije rečeno, prilikom ugovaranja kredita u  Wüstenrotu nećete morati vaditi novčanik.

3. Realizacija kredita brza je i jednostavna, a nije zgorega napomenuti kako se kamata obračunava samo na preostali iznos glavnice, što znači da sve uplate iznad mjesečne rate odmah smanjuju glavnicu vašeg kredita.

4. I šećer za kraj, ukoliko vam se baš jako posreći u životu, stigne nasljedstvo iz Amerike ili onoj Šveđanki pred nosom uzmete Eurojackpot, svakako će vas razveseliti informacija da u slučaju prijevremene otplate kredita nema dodatnih troškova.

No prije no što učinite taj prvi, najvažniji korak od kojeg sve počinje, odvagnite još jednom i postavite zaposlenicima Wüstenrot stambene štedionice sva pitanja koja vam padnu na pamet. Nema ničeg ljepšeg od realizacije vlastitih snova, a početi možete već OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

DHMZ je upravo objavio crveni alarm za jednu regiju! Moguća jača oluja uz tuču i grmljavinu
OPREZ!

DHMZ je upravo objavio crveni alarm za jednu regiju! Moguća jača oluja uz tuču i grmljavinu

U središnjoj i istočnoj Hrvatskoj promjenljivo i nestabilno, osobito u drugom dijelu dana. Mjestimice će biti pljuskova s grmljavinom, lokalno i izraženijih...

Otkriven novi detalj tragedije kraj Obrovca: Otac se slikao s granatom koja je ubila dječaka
DIJETE POGINULO U EKSPLOZIJI

Otkriven novi detalj tragedije kraj Obrovca: Otac se slikao s granatom koja je ubila dječaka

Tragedija se dogodila na vojnom poligonu poznatom kao 'Crvena zemlja' koji je označen velikim tablama upozorenja
Petero djece u teškom stanju u bjelovarskoj bolnici: 'Troje je u šok sobi, jedno se bori za život'
RAVNATELJICA POTVRDILA

Petero djece u teškom stanju u bjelovarskoj bolnici: 'Troje je u šok sobi, jedno se bori za život'

Petero djece, svi u dobi od 13 do 15 godina, jučer je završilo u bjelovarskoj bolnici s teškim ozljedama. Jednom djetetu se liječnici bore za život...