Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Voditelj na BBC-u slučajno se ugušio u erotskoj igrici

Gay voditelja Kristiana Digbya (32) pronašli su u njegovom stanu u Londonu. Kristian se gušio da bi se seksualno uzbudio, no sve je pošlo krivo...

PIXSELL
Foto: PIXSELL
13 komentara

Voditelja na britanskom BBC-u, Kristiana Digbyja (32), u ponedjeljak ujutro su pronašli mrtvog. Pretpostavlja se da se mladi voditelj ugušio za vrijeme seks igre. Gušio se kako bi doživio veće seksualno uzbuđenje. Policija je njegovu smrt službeno opisala kao "neobjašnjivu", a inspektori smatraju kako se ne radi o samoubojstvu. Gay voditelj bio je sam u stanu u Londonu u vrijeme tragične smrti.
- Svi smo shrvani njegovom smrću. Bio je krasan momak i vrlo talentirani novinar - rekao je o Kristianu njegov menadžer Jo Wander. Susjedi o Kristianu imaju samo riječi hvale. Za pokojnog voditelja kažu kako je uspio ujediniti i pomiriti ulicu.
- Svi su htjeli biti njegovi prijatelji. Posadio je stabla uz cestu i očistio ulicu - rekao je jedan od susjeda. Kristian je voditeljsku karijeru započeo 2003. godine. Radio je na emisiji "To Buy Or Not To Buy", "Fantasy Rooms", "That Gay Show" i "Living In The Sun".

Možda vas zanima i ovo:
Message