Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Voli jesti metal: U trbuhu joj pronašli prsten, ukosnice, igle...

Osim nakita i ukosnica, Sangita je progutala i sigurnosne igle, odnosno "ziherice", koje su joj djelomično oštetile plućna krila. Jedna joj je toliko naštetila da je odmah morala na operaciju

5 komentara

Liječnici u Indiji ostali su zatečeni kada su iz ženinog trbuha izvadili nekoliko desetaka predmeta, uglavnom metalnih, uključujući narukvicu, prsten i ukosnice. 

Žena imena Sangita došla je u bolnicu zbog jakih bolova u trbuhu. Nakon nekoliko pregleda, na rendgenu su doktori vidjeli da u trbuhu ima nekoliko desetaka stranih tijela, odnosno metalnih predmeta. Smatraju da je žena gutala predmete tijekom određenog perioda. 

- Njezin trbuh je postao tvrd kao kamen. Rendgen je pokazao da u trbuhu ima veliku kvrgu - rekao je doktor Nitin Parmar, kirurg u Civilnoj bolnici Ahmedabad u Indiji. 

Osim nakita i ukosnica, Sangita je progutala i sigurnosne igle, odnosno "ziherice", koje su joj djelomično oštetile plućna krila. Jedna joj je toliko naštetila trbuhu da je odmah trebala na operaciju. 

Ne samo da su joj doktori trebali sanirati rane unutarnjih organa, nego iz njezinog želuca trebali i izvaditi silne metalne predmete koje je progutala. Velik dio njih bili su oštri, a u trbuhu su joj pronašli i tradicionalnu indijsku ogrlicu. I dalje im nije jasno zašto je žena progutala sve te predmete. 

Neki doktori nagađaju da se radi o rijetkom poremećaju kada ljudi jedu oštre i neprobavljive predmete, piše The Mirror

Možda vas zanima i ovo:
Message