Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Voli me, ne voli me - igra ljubavi ispričana nakitom

Draguljarnica Malalan predstavila je novu kolekciju nakita brenda Pomellato inspiriranu ljubavlju kao najljepšom i najsnažnijom emocijom

Foto: Draguljarnica Malalan

U draguljarnici Malalan je predstavljena nova kolekcija nakita brenda Pomellato M’AMA NON M’AMA u društvu brojnih prijatelja i osoba iz društvenog života poput: Jelene Rozge, Petre Kurtele, Marije Husar, Tihane H. Zalepugin i brojnih drugih. Uzvanike su kroz ljepote i karakteristike ovog predivnog nakita provele Silvia Franchi i Eugenie Serve iz Pomellata.

Foto: Draguljarnica Malalan
 
Luksuz i ljepota već neko vrijeme stanuju u zagrebačkoj Cesarčevoj ulici, a sada su dobili pojačanje! Naime, u prostorijama draguljarnice Malalan predstavljena je nova kolekcija luksuznog nakita talijanskog brenda Pomellato, kao jednog od najomiljenijih i najprodavanijih dizajnera nakita u Europi. Pod nazivom M’AMA NON M’AMA - što na talijanskom znači „voli me, ne voli me“ – prisutni su mogli razgledati novu ediciju nakita koja u sebi objedinjuje luksuz i ljepotu. Ipak, glavna je poveznica i inspiracija, otkrili su predstavnici Malalana, bila ljubav.

Foto: Draguljarnica Malalan

„Svi znamo da je ljubav glavna motivacija kroz život, stoga smo željeli sve njene boje i nijanse dočarati nakitom. Nova kolekcija je mladenački zaigrana, ali i romantična i zavodljiva, a donosi nam pet prstenova od poludragog kamenja - ametista, peridota, londonski plavog topaza, mjesečevog kamena i granata – s pavéom od bijelih dijamanata.  Svaki prsten predstavlja posebnu priču u skladu s odabranim kamenom, a svaki kupac može izabrati i složiti posebnu kombinaciju prema svom ukusu. Upravo to čini Pomellato nakit jedinstvenim“.  

Foto: Draguljarnica Malalan

Kolekcija nakita M’AMA NON M’AMA nastala je 2009. godine, a izvorno je uključivala devet prstenova s devet različitih kamena kao simbola različitih emocija. Hesonit, ametist, peridot, londonski plavi topaz, crveni turmalin, mjesečev kamen, zeleni turmalin, granat i iolit preuzeli su uloge strasti, želje, ljubomore, nježnosti, ljubavi, radosti, nade, užitka i nostalgije. Tijekom godina kolekciji su pridodani i novi elementi kao što su privjesci i naušnice, a ovogodišnja kolekcija predstavlja samu srž i duh M’AMA NON M’AMA. Proporcije i dizajn dotjerani su do najsitnijih detalja, a kolekciji su po prvi put dodane i narukvice s pet odabranih vrsta poludragog kamenja.  Kao i svaka ljubavna priča, ova kolekcija donosi ljubav, pokoje iznenađenje, ali i rast i razvoj priče na način kako bismo sami to poželjeli. 
 

 


 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message