Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozač u šoku: 'Dječak se igrao u lišću, mogao sam ga ubiti...'

Amerika: Isprva nisam mogao vjerovati, srce mi je stalo. Srećom pa sam se vozio suprotnom stranom ulice pa nisam ni mogao vidjeti dijete u lišću sve dok nisam dostavio paket, rekao je Weaver

Foto: screenshot/Twitter
23 komentara

Jordan Weaver, dostavljač UPS-a u Americi otišao je dostaviti paket u Elkhart. Kada je odlazio, primijetio je da se nešto čudno nalazi u hrpi lišća na cesti. 

- Isprva nisam mogao vjerovati, srce mi je stalo. Srećom pa sam se vozio suprotnom stranom ulice pa nisam ni mogao vidjeti dijete u lišću sve dok nisam dostavio paket - rekao je Weaver za The Sun

Da, u hrpi lišća nasred ceste igralo se malo dijete. Sin žene kojoj je Weaver minutu ranije dostavio paket. Nakon što je shvatio čije je dijete, Weaver je zamolio majku da fotografira dijete i podijeli to na društvenim mrežama kako bi upozorio ostale sudionike u prometu, ali i roditelje, do kakve tragedije može doći ukoliko ne budu oprezni. 

- Bez obzira na to gdje se nalazite i na kojoj ste ulici, trebate držati oči širom otvorene. Morate paziti na sve što se događa oko vas cijelo vrijeme - kazao je Weaver. 

Možda vas zanima i ovo:
Message