Obavijesti

News

Komentari 2

Vozio auto 170 km/h dok mu je kobra plazila po nozi

Vozio auto 170 km/h dok mu je kobra plazila po nozi
1

Južnoafrički par vozio se 170 km u društvu zmije otrovnice koja je neopaženo ušla u njihovo vozilo dok su boravili u nacionalnom parku "Kruger"...

VIDEO

Gordon Parratt (69) i njegova supruga Ilda (65) bili su u obilasku nacionalnog parka Kruger u Južnoafričkoj Republici. Sjeli su u auto i krenuli kući. Gordon je u vožnji, pri brzini od 170 km/h, osjetio da ga nešto dodiruje po nozi.
- Pomislio sam da je to neki insekt, ali se ispostavilo da je riječ o otrovnoj kobri dugačkoj 85 centimetara - ispričao je Parratt, koji je nastavio voziti do prvog ugibališta. Pobjegli su iz automobila i pomoću baterije potražili zmiju. Nisu je uspjeli naći.
- Moja supruga je htjela ostaviti auto, ali ja sam to odbio jer znam da bi ga netko ukrao - objasnio je Gordon. Par je nastavio put prema Petoriji, no zmija je opet počela plaziti po vozačevim nogama.
- Cesta je bila vrlo prometna i nisam više mogao stati. Nastavio sam voziti do najbližeg mjesta udaljenog oko 15 kilometara. Kobra mi se polako penjala po nozi. Samo sam se molio da me ne ugrize - rekao je Gordon i dodao da su uskoro naišli na čuvare ptica koji su ih uputili na stručnjaka za zmije Heina Geldenhuysa (49).
- To je vrlo opasna životinja koja može postati agresivna. Bio sam iznenađen kako je starac ostao tako miran. Zaista je imao sreće. Mora da ima anđela čuvara - rekao je Geldenhuys.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.