Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vozio pijan i udario pješaka: Pao mu na auto pa na kolnik

ŠIBENIK: U kočenju prednjim dijelom vozila naletio je na 73-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik na mjestu na kojem ne postoji obilježeni pješački prijelaz...

5 komentara

Snijeg je na šibenskom području u ponedjeljak bio sukrivac za ukupno pet prometnih nesreća. Najteža se dogodila oko 18.10 sati u Bilicama, kada je u naletu automobila Mini One 73-godišnji pješak zadobio teške i po život opasne ozlijede. Policija je izvijestila da je vozač (50) bio pijan te da je vozio brzinom koja nije bila prilagođena stanju ceste i  atmosferskim prilikama.

 - U kočenju prednjim dijelom vozila naletio je na 73-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik na mjestu na kojem ne postoji obilježeni pješački prijelaz i koji nije prije stupanja na kolnik vodio računa da ne ometa promet vozila. Od siline udara tijelo pješaka je palo na poklopac motora, a potom na prednje vjetrobransko staklo vozila, nakon čega je pješak pao na kolnik ispred osobnog automobila - kaže Policijska uprava u svom izvješću. 

Preostale četiri prometne nesreće koje se povezuju sa snijegom dogodile su se u samo 20 minuta, od  13.05  do 13.25 sati.  Dvije u Šibeniku, a po jedna u Skradinu i Vrpolju. Prouzročile su veliku materijalnu štetu na vozilima, ali nitko nije ozlijeđen.

Možda vas zanima i ovo:
Message