News

Komentari 0

Vozio sa zabranom upravljanja, bježao policiji, odbio alkotest, a onda opet pokušao pobjeći

Vozio sa zabranom upravljanja, bježao policiji, odbio alkotest, a onda  opet pokušao pobjeći

U trenutku kada je 22-godišnjaku priopćeno da je zbog svega navedenog uhićen, pokušao je pobjeći te je uz uporabu sredstava prisile doveden u prostorije policijske postaje

 

Prometna policija je u petak oko 00.10 sati, nedaleko raskrižja državne ceste DC 75 i Novigradske ulice, uočili automobil Renault, pulske registarske oznake, kojim je upravljao  22-godišnjak, koji se bez upaljenih svjetala uključio na državnu cestu D75 i skrenuo u Novigradsku ulicu. 

U trenutku kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, vozač se oglušio na svjetlosne i zvučne signale te je povećao brzinu kretanja u pravcu Ulica Moela, Pozioi i Ulice Olge Ban. No dolaskom u Mlinsku ulicu vozač se zaustavio, te je provjerom utvrđeno da upravlja automobilom, iako mu je oduzeta vozačka dozvola zbog neodazivanja izvanrednom liječničkom pregledu te izrečene zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Osim toga, vozač za vrijeme vožnje nije imao upaljena svjetla, nije koristio sigurnosni pojas, niti je kod sebe imao prometnu dozvolu i odbio je alkotestiranje. 

U trenutku kada je 22-godišnjaku priopćeno da je zbog svega navedenog uhićen, pokušao je pobjeći te je uz uporabu sredstava prisile doveden u prostorije policijske postaje. Nepotrebno je i spominjati kako ga očekuje visoka novčana kazna. 

Najčitaniji članci